#10 Younès Belhanda

Belhanda istikrarsız diye ortalığı yıkan tayfa Gedson'un son birkaç maçına bir şey diyorlar mı hiç? :D

Onu geçtim hala Gedson'u savunmaya devam ediyorlar.. aynen böyle devam 2. veya 3. oluruz sezon sonu
rengo iyi ya da kötü şans da diyenler olsa da adamın aşırı yüksek 3 puan ortalaması var ilk 11 başladığı maçlarda gsmiz alıyor maçı

Belhanda istikrarsız diye ortalığı yıkan tayfa Gedson'un son birkaç maçına bir şey diyorlar mı hiç? :D

Onu geçtim hala Gedson'u savunmaya devam ediyorlar.. aynen böyle devam 2. veya 3. oluruz sezon sonu

Belhanda´ya karsi olan akillara ziyan takinti, Gedson´u yererek ortadan kalkmaz.

Yemin ederim bu hiyar defolsa da taraftar bir rahatlasa. Herif tam bölücü

Oyuna girse de bir şey olmazdı takım iyice dağıldı 2.golden sonra

25 dakikada 33 top kaybı yapan adam hala konuşuluyor
allahım sen galatasaray'ın cezasını bunlarla mı verdin yav

Üstat sen ciddi körsün ya vallahi bak inanilir gibi değil :D

adam top kaptirsa bile hülooog diye bagiran sen bunu demesin ya
Belhanda top kaybı yaptığı zaman, kötü oynadığı zaman hiçbir şekilde savunmadım.

Ben bunu sık sık söylüyorum; bu adam iyi oynadığı zaman yüceltirim, kötü oynadığı zaman da en ağır eleştirimi yaparım.

Ben Belhanda'yı seviyorum, tapmıyorum.

10 defa topla buluşup 9 defa topu kaybedip 1'ini yan pas oynayan sözde 10 numara. Ömer Bayram'ın 10 numara versiyonu. Seneye bunu yollayıp Erkan Süer'e forma şansı vermeliyiz. Ayrıca Arda yerine Kerem oynamalı. Arda 10 numara pozisyonunda oynamalı.

bu da kötü ama gedson'un hiç faydası yok.

belhanda en azından arada bir denk getirip iyi oynuyor.

o nedenle sahaya dönüp sağ içte oynamaya devam etmeli.

İsterse %15 pas isabetiyle oynasın orta sahadan oyun kurabilecek meziyete sahip tek eleman bu.Gedson bildiğin alper potuk tipi vız vız orta saha etebo desen anca çamur sahadaki gibi oyun güreşe dönerse iş yapar Ardanın temposu orayı kaldırmaz.Mecbur oynatacaksın arkadaş başka şansın yok.Oynatmıyosan kanatlara top şişirmekten başka hücum planın yok.

Şu anda 10 kişi oynarım yine Belhanda’yı oynatmam fakat takımı sabote etmeyen bir Belhanda’ya ihtiyacımız var.
Taylan ve bu olmadan oyun kuramıyoruz pas yapamıyoruz rezalet bir durumdayız

Geri
Üst Alt