#10 Younès Belhanda

Erzurum maçında bir halt oynamamıştı ama 1 maçlıktır diye ümit edip 11'e dönmeli diyorum. Birkaç haftadır orta sahamız Tahsildaroğlu ürünlerini andırıyor.

Belhanda iyi oynarsa sampiyon oluruz aksi zor gibi daha once de yazdim. Belhandanin yaptigi isleri yapacak oyuncu yok

Bundan medet mi oynuyorsunuz yav.

Hangi zor zamanımızda iş yaptı da beklentiye giriyorsunuz ?

İşine gelince oynayan , dengesizin teki , iki maç kazandırsa , üçüncüde rakibe maçı hediye eder.

Feghouli başlamalı sağ içte .

Eski belhanda degil. Eskiden yaptigi iyi seyler kucuk hatalarini ortuyordu. Artik yasla da ilgili herhalde gereksiz yerde top kaptirip kontra yediriyor. Karcirdigi adami kovalamiyor. Sadece Fener macinda motivasyonla herseyini koyup oynadi mac sonuna kadar

Bundan medet mi oynuyorsunuz yav.

Hangi zor zamanımızda iş yaptı , işine gelince oynayan , dengesizin teki.

Feghouli başlamalı sağ içte .
taylan belhanda feg
taylan emre feg
taylan feg gedson

hangisi sence?

sonradan girdi sıçtı diyoruz da gedson 11 başlayıp 3 maçtır sıçıyor. Fener deplasmanında +ibb maçında fena değildi belhanda. Bence 11e dönmeli tekrardan

köprüyü gecene kadar ayıya dayı diyecegiz arkadaşlar

belhanda sözlesme vadi ile kandırılıp takıma entegre edılmelı sampiyon olduktan sonra telefonlar kapanmalı msnden silinmeli

Adam sözleşme uzatmak için bir oynuyor bir oynamıyor resmen siz körü körüne savunuyorsunuz
En ufak bir katkısı olacaksa girsin oynasın. Hatta Sivas maçında 11 başlasın ben tek laf etmem
Ama rezil bir performans gösterse de siz yine göklere çıkarmaya devam edeceksiniz
Amaç ne anlamıyorum , anlamayacağım da
Bugün oyuna girse de değişen bir şey olmayacaktı büyük ihtimal

taylan belhanda feg
taylan emre feg
taylan feg gedson

hangisi sence?

sonradan girdi sıçtı diyoruz da gedson 11 başlayıp 3 maçtır sıçıyor. Fener deplasmanında +ibb maçında fena değildi belhanda. Bence 11e dönmeli tekrardan

Taylan ve Feghouli banko olmalı . Sol içe de ikisinden biri yerleşir.

Orta sahamızın gerisinde , bir kütük , ileri ikilisinde kaçak dövüşen , karar almaktan korkan iki arkadaş var.

Bu arkadaş kafasını toplayıp konsantre olacaksa dönebilir , ama benim güvenim kalmadı kendisine.

Kimsenin bundan medet umduğu yok şuan ki hali ortada. 10 kişi oynarım yine bunu oynatmam.
Bizim iyi belhanda’ya yani canı istediğinde oynayan belhanda’ya ihtiyacımız var bu çok net. Ya da bu meziyetlerde bir adama. Top yapamıyoruz pas yapamıyoruz görmüyor musunuz? Taylan’da olmayınca tümden sıçtık !!

şampiyonluk isteniyorsa sağ iç fegulinin yanında ne kadar kendisinden nefret etsem de belhanda oynamalı
buraları oynamayı en azından bilen bir oyuncu yoksa emre kılınc gibi loserlarla havluyu iki üç haftaya atarız

Sivas maçında 11de bekliyorum.

Taylan ve Belhanda orta sahada iyi gidiyordu seri yakalamıştık , niye böyle değişiklikler oldu anlamadım. Neyse "Hocanin vardır bir bildiği"

Antrenman yeleğini çıkartıyorsun,ateşten gömleğini giyiyorsun

ekürinle beraber takımı şampiyon yapıyorsun

sonrada vedalaşıyoruz

son 1 şarkı..

Oynamayan kiymete biner maglubiyetlerden sonra. Belhanda ve Feghouli'yi futbol oynamaya ikna etmemiz lazim gibi görünüyor kalan 13 macta

Geri
Üst Alt