Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
11e yazılmalı, çok kafa yorulacak bir konu değil artık benim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kılınç başlığındaki son postuma bak!Galatasaray, Taylan - Belhanda - Emre Kılınç üçlüsüyle çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
@FatihTerim yinede sen bilirsin
baktim gormemezlikten geldim rezil bir herifkılınç başlığındaki son postuma bak!
En büyük yanılgı avrupada pozisyonunda ekurisi olan heriflerin kusursuz top oynadığını zannetmek.
Mesut Özil formsuz maç temposu yok felan ama sadece bir saf yetenek olarak eksikliklerine bakın. Ve kiyas edilen şahıs kimine göre avrupanin en iyi onuydu. Alman Milli takiminda sağ kanada atılan bir 10...
Yerini doldurmak çok zor değil ama zannedildiği gibi kolay da değil.
yerini doldurmak için aynı parayı vermeye göze alırsan o bütçeyle afrika'da açlığı bitirirsin.
Bizim hedefimiz açlığı bitirmek değil ama. Yerine Adam alırsin elbet o paraya ama her oyuncunun birde tutmama ihtimali vardir.
demek istediğim yoldan geçen her mahmut yerini dolduramaz.
Ama en cok taylanda kilitGalatasaray, Taylan - Belhanda - Emre Kılınç üçlüsüyle çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
@FatihTerim yinede sen bilirsin
4.5 milyona belhanda hariç hemen her mahmut doldurur. teklif ettiğimiz gibi 1.5 milyona patlama ihtimalimiz olabilir. ki karakteri, büyük takıma gelen oyuncu gevşekliğini, bir anda 1 önceki yıl kazandığı paranın 3 katını cebine sokma gibi tramvaları bir kenara bırakırsak o parayı salih gibi bir herife versek o da yerini her türlü doldurur. 1.5 milyon tarzı bir para belhanda kalibresinde oyuncuya verilmeyecek para değil ama ondan fazlasını verene kadar yerine orta yetenek ama en azından vasatta istikrarlı 2 adam alırsak bizim adımıza çok daha iyi ticaret olur diye düşünüyorum.