#10 Younès Belhanda

feministler kizabilir simdi ama emrenin kiz gibi oynamasindan sonra ilac gibi gelmistir

belhanda yeterli mi peki? bence yetersiz ama emreye göre cok daha etkili bir isim
en azindan mücadeleden kacmiyor

emreye de tesekkür edip bugün sivas kafilesi ile beraber geri gönderelim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

kestiği 3 orta da tehlikeliydi biri ofsayttan gol oldu
gedson yerine belhanda çıkarmak doğru muydu?

zemine salladi simdi canli yayinda
floryanin zemini bile cok daha iyi dedi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Soru soruyurum neden çullanıyorsun? Uslubunu duzelt
Sen kimsin de bana ahkam keser gibi konuşuyorsun
Ahkam kesmek nedir onu öğren ilk önce ? Soru sorduysan bizde cevap veriyoruz , cevap istemiyorsan soru sorma o vakit. İstediğin cevabı vermek zorunda değil kimse. Çullandığım felan da yok hani , belhanda yerine gedson çıksa olmaz mı demişsin bende iki ucu boklu değnek olmaktan bahsetmişim. Ayrıca Sen kimsin felan hiç hoş cümleler değil verdiğim cevapta hiç hakaret hiç uslub bozukluğu yok maçın stresine veriyorum sinirini renktaş.

Uzun zamandir ilk kez begendim ..Sanssizligi defansda iki hiyarin maci vermesiydi..Ha yine de sezon sonu qatara kadar yolu var

Ahkam kesmek nedir onu öğren ilk önce ? Soru sorduysan bizde cevap veriyoruz , cevap istemiyorsan soru sorma o vakit. İstediğin cevabı vermek zorunda değil kimse. Çullandığım felan da yok hani , belhanda yerine gedson çıksa olmaz mı demişsin bende iki ucu boklu değnek olmaktan bahsetmişim. Ayrıca Sen kimsin felan hiç hoş cümleler değil verdiğim cevapta hiç hakaret hiç uslub bozukluğu yok maçın stresine veriyorum sinirini renktaş.
Sinirliyim kusura bakma.

kötü bir herif ama sahada olmalı. diğerleri berbat

taylan - belhanda - emre kılınç elimizdeki en iyi üçlü.

Hala ilk yazılacak adam orta sahada. Beğenen beğensin begenmeyen beğenmesin ama durum bu

Bu beğenildiyse vay bizim halimize.

Allah bizlere Belhanda'nın kıymetini bilelim diye Gedson denilen gönderdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine berbat oynadi. Sozlesmesi uzatilmadigi icin kendini daha cok saldi bugun yine gormus olduk.

Sende kusura bakma acayip streslendim maçta son dklar hele çok zor geçti evde olsaydı TV kırardım sanırım. Ama şunu söyleyeyim bu maçın kaybetmemizin en büyük sorumlusu Yönetimdir. Abi bu saha nedir ya bir pas yapacak adam 2 defa top zıplıyor.
2.yarı daha berbat hale geldi hiç top yapamadık. Feg girdikten sonra düzgün zemin olsa o kadar sıçmazdı.

Geri
Üst Alt