#10 Younès Belhanda

Belhanda'ya dün leş atıyor diyenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Futboldan anlamadiklarini bir kez daha belli ettiler.

Belhanda'ya dün leş atıyor diyenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Futboldan anlamadiklarini bir kez daha belli ettiler.
Screenshot_1.webp

Kovuldu, küfür yedi, iyi oynamasina ragmen elestirildi ama ona rağmen yaşayan en büyük GS sevdalısı... İnşallah bir gün be abim inşallah bir gün

Gülümser tabi 10 Milyon € kazandi bizden.

Sen ruyalaaaar alemindeeeee
Yeni asklaaar hevesindeee
Bense yineeee uykusuuuuzuuum
Bir sabahci kahvesindeeee

Ne geldiyse bizim taraftar yuzunden geldi basimiza.Bunu her zaman soylerim takim olarak en buyuk Turk takimiyiz ama taraftar kitlesi olarak 4 buyukler arasinda en kotu taraftar, en citkirildim taraftar, en sabirsiz taraftar bizde ozellikle son 10 senede .Yarardan cok zararlari var malesef.

Bulent kaptanin yerini aldi artik, yasayan en büyük GSli (SON SES İZLEYİN :D)

Vasat apaçi bir topçu olarak Galatasaray’ın hatırlanmayan oyuncuları arasında tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vasat apaçi bir topçu olarak Galatasaray’ın hatırlanmayan oyuncuları arasında tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bi 20 sene daha kadıköyde galibiyet göremezsen tozlara hafifçe üfleyip orada bi aslan görürsün

Geri
Üst Alt