101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doruk Ata TANRIVERDİ

Doruk 10-9-8 olarak puanlama yapmışsın sıralamayı 12-10-8 olarak mı düşüneyim yoksa yeniden gözden geçirirmisin.

Yarışmaya bu kadar ara verince yarışmacılar da unutmuş çoğu şeyi.

Bu akşam herkes gönderse gece açıklarım ama sanmıyorum tüm puanlar gelsin. Bu akşam sonuçlar açıklanmazsa ne zaman açıklanır açıkcası bilmiyorum, bakalım görelim:D

Bekleriz hocam, canın sağolsun. Kendime 12 puan vermem biraz fire oldu ama kendimize oy verebilsek bu şarkıma yine 12 verebilirdim, üzücü bir durum oldu biraz fail oldum açıkcası.:asd22:

Batuhan yaptığı düzeltme ile 12 puanı ben şarkıya vermiştir.

Hissediyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

@Doruk Ata TANRIVERDİ

Doruk 10-9-8 olarak puanlama yapmışsın sıralamayı 12-10-8 olarak mı düşüneyim yoksa yeniden gözden geçirirmisin.

Yarışmaya bu kadar ara verince yarışmacılar da unutmuş çoğu şeyi.

doğru dediğin gibi patron ilk defa oynuyorum.. sıralama okey, puanlamasını sen yükseğe göre ayarla

Bekleriz hocam, canın sağolsun. Kendime 12 puan vermem biraz fire oldu ama kendimize oy verebilsek bu şarkıma yine 12 verebilirdim, üzücü bir durum oldu biraz fail oldum açıkcası.:asd22:

Olur öyle şeyler hocam ya, bunlarda yarışmanın tadı tuzu biberi zaten. 100 yarışmadır genelde her seferinde ufak hikayeler oluyor zaten:D

En azından 12 puan vermişsin ya unutup kendi şarkına 1 puan filan verseydin :)

Oylama en son ne zaman
Metrodayim daha dinleme firsatim olmadi.

Açıkcası ilk mesajda belirttiğim sürelere şarkı gönderme aşamasında yaşanan sıkıntıdan dolayı herşey uzadı sayılır, o yüzden belli bir süre olmamakla beraber en kısa sürede tüm şarkıları güzel bir şekilde dinleyip puanlamayı da göndermeni beklerim.

Şöyle bir bakıyorum da parçalara, birinci olmamam için bir sebep görmüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Olur öyle şeyler hocam ya, bunlarda yarışmanın tadı tuzu biberi zaten. 100 yarışmadır genelde her seferinde ufak hikayeler oluyor zaten:D

En azından 12 puan vermişsin ya unutup kendi şarkına 1 puan filan verseydin :)

Yüzlerde ufakta olsa bir tebessüm oluşturabildiysem ne mutlu bana. Çok teşekkürler, şarkımı dinlediyseniz sizde beğendiniz mi hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt