101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 puan gelmis Allah bereket versin

Ulan doruk sen nasıl 3 verdin bana böyle mi anlaşmıştık

Son düzenleme:
6 puan geldi neyse ki teşekkür ediyoruz.

Bunca zamandır yarışma olmuyordu beyler istekli olun az laykları uçuşturun adama

Doruk birinci olursa forumun müzik zevkine tükürürüm. :D

La bu Ezgi'nin Günlüğü size ne etti gardaşım

Manuş baba ney gözlerim kör oldu

Hakan knkmı kınıyorum burdan

playlisti açıklarken keşke 1.yi de açıklasaydınız .
yapın şöyle dürüst bir oylama dürüst bir yarışma .
katılım da suni değil gerçek ve kapsamlı olsun .

shock iddialar !!!

şok değil bilinen bir gerçek. uzun bir süre önce katılmıştım bu yarışmaya . üyeler oylamayı tek tek foruma yazdılar. sonra bir sonıç açıklandı resmen dalga geçer gibi. üyelerin sayım yaptığım oylarını topluyorum 1. ile alakası yok . mümkün değil çıkmıyor. durumu bazılarına bildirdim oralı olan çıkmadı . sonra bir vatandaş daha itiraz etti sonuca ama değişen yok .
bugün Levent Akgün bu konuyu yine dile getirdi o da laf arasında sıkıştırayım dedi.

şok değil bilinen bir gerçek. uzun bir süre önce katılmıştım bu yarışmaya . üyeler oylamayı tek tek foruma yazdılar. sonra bir sonıç açıklandı resmen dalga geçer gibi. üyelerin sayım yaptığım oylarını topluyorum 1. ile alakası yok . mümkün değil çıkmıyor. durumu bazılarına bildirdim oralı olan çıkmadı . sonra bir vatandaş daha itiraz etti sonuca ama değişen yok .
bugün @Levent Akgün bu konuyu yine dile getirdi o da laf arasında sıkıştırayım dedi.

Sonuçların açıklandığı konuda herkesin verdikleri puanlar sırayla açıklanıyor ve herkesin göreceği şekilde. Verdikleri puanların dışında herhangi bir değişiklik yapılmış olsa burda bunu belirtirlerdi. Kim ne puan veriyorsa o açıklanıyor ve şampiyonu onlar belirliyor.

Arkadaşlar bildirim gelmiyor telefona fark etmedim.

Can BÜYÜK bir kere puan ver lan dişimi kıracağım. :D

Sırf senden puan almak için deneysel katıldım yarışmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt