- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Hadi yine iyisin canlı gördün reisi
Vah üzüldüm geçmiş olsun, naptın Sabri gibi kendi kendine çalım atarken sakatlandın mı
sent via GSC
Eywallah , Hava topuna kalkim dedim bilegin uzerine pis dustum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi yine iyisin canlı gördün reisi
Vah üzüldüm geçmiş olsun, naptın Sabri gibi kendi kendine çalım atarken sakatlandın mı
sent via GSC
Eywallah , Hava topuna kalkim dedim bilegin uzerine pis dustum.![]()
Mustafa Sevim tarafında size karşı gizliden gizliye bir kalkışma girişimi olduğuna dair hislere sahibim. Dikkatli olmanızda fayda görüyorum Mehmet bey.Yüreğime su serptiniz sayın Sevim, derin bir oh çektim![]()
Mustafa Sevim tarafında size karşı gizliden gizliye bir kalkışma girişimi olduğuna dair hislere sahibim. Dikkatli olmanızda fayda görüyorum Mehmet bey.
Geçmiş olsun Tuncay bey de ne işiniz var da hava topuna kalkıyorsunuz? Kanada'da hava topuna mı kalkılır?Eywallah , Hava topuna kalkim dedim bilegin uzerine pis dustum.![]()
Geçmiş olsun Tuncay bey de ne işiniz var da hava topuna kalkıyorsunuz? Kanada'da hava topuna mı kalkılır?
Geçmiş olsun renktaş, tez vakitte iyileşirsin inşAllah
Tamam kardeşim bir şey demedim bir dövmediğin kaldı. Ben senin kötülüğünü ister miyim?Kenan Bey ortalıkta yok. Korkarım onun görevini üstlenmişsiniz. Öyle bir şey yok. Bu forumda kavga edebileceğim bir karakter yok.
Tamam kardeşim bir şey demedim bir dövmediğin kaldı. Ben senin kötülüğünü ister miyim?
Taze bitti beŞüphem yok Erman Bey; Şiki şiki baba kasedi var mı?
...
Yönlendirme yasak.
Sürenin ucunu açık tuttuk. Ne kadar erken gönderirsen o kadar iyi.Tanju Karayel şarkılar için süremiz nedir. 3 güne yayılacağı için sordum.
Yarışma başlığında yetkim var, moderasyon yetkisi gibi bir şey değil yarışma ile sınırlı.Son düzenleme Mehmet Arslaner diyor. Hakikaten merak ediyorum. Mehmet Bey ne sıfatla düzenleyebiliyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme Mehmet Arslaner diyor. Hakikaten merak ediyorum. Mehmet Bey ne sıfatla düzenleyebiliyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarışma başlığında yetkim var, moderasyon yetkisi gibi bir şey değil yarışma ile sınırlı.
Yarışmalar forumunun moderatörü efenim.
Ekli dosyayı görüntüle 18563
İbretlik...
Yönlendirme yasak.