103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse arkadaşlar bu yarışmadan sonra ben jubilemi yapar yarışmayı uzaktan takip ederim artık. Burda keyfine birşey yapıyoruz ve bütün kurallar ilk sayfa da yer almasına rağmen orayı okumayıp, yasaklı şarkı gönderen mi dersiniz, şarkısı tamam olup ilk mesaja yazıldığı halde ahkam kesen mi dersiniz, yasaklı şarkı gönderip yasaklı dedik diye tavırla yarışmıyorum diyen mi dersniz hepsi çok şükür mevcut. Açıkcası umrum da filan değil ama böyle tipleri görünce yarışma düzenlemekte gelmiyor içimden. Saat yarımı geçmiş ben şarkıların gelmesini bekliyorum sanki beklemek zorunluluğum varmış gibi birde atar yapıyorlar:)

İyi geceler herkese...

Playlist ilk mesajda, herkese başarılar.
Hırbo troller için keyfini bozduğuna değmez eline sağlık tekrardan , güzel playlist olacak inşallah.
Şimdiden başarılar herkese .

Lost On You yasaklıydı, hatta şampiyon olmuştu o şarkı. Daha da var mı bilmiyorum ama liste bi gözden geçirilmeli.

Neyse arkadaşlar bu yarışmadan sonra ben jubilemi yapar yarışmayı uzaktan takip ederim artık. Burda keyfine birşey yapıyoruz ve bütün kurallar ilk sayfa da yer almasına rağmen orayı okumayıp, yasaklı şarkı gönderen mi dersiniz, şarkısı tamam olup ilk mesaja yazıldığı halde ahkam kesen mi dersiniz, yasaklı şarkı gönderip yasaklı dedik diye tavırla yarışmıyorum diyen mi dersniz hepsi çok şükür mevcut. Açıkcası umrum da filan değil ama böyle tipleri görünce yarışma düzenlemekte gelmiyor içimden. Saat yarımı geçmiş ben şarkıların gelmesini bekliyorum sanki beklemek zorunluluğum varmış gibi birde atar yapıyorlar:)

İyi geceler herkese...

Playlist ilk mesajda, herkese başarılar.

Hocam dediğin gibi, kuralları olan bir yarışma, sen görevini yapıyorsun, boşver kim ne istiyorsa onu yapsın :)

Son düzenleme:
103 Kere olmuş bir yarışmada yasaklı şarkı olması bence doğal, keyfini çıkaralım :hat:

Batuhan'ın dediği doğru illaki yasaklı şarkı çıkar 2500'e yakın şarkı var bu listede bırakında olsun yani.

acip bakin sarki yasakli mi diye

jesus H.

Daha önce şampiyon olan bir şarkının listede olması kabul edilemez. Seven Nation Army de yasaklı. Bu şarkılar şampiyon olursa ne olacak peki? Şarkıların sahibi olan arkadaşların şarkıları değiştirmesi gerekiyor. Bile bile yasaklı şarkıyla yarışma mı yapılsın? Saçmalık.

Daha önce şampiyon olan bir şarkının listede olması kabul edilemez. Seven Nation Army de yasaklı. Bu şarkılar şampiyon olursa ne olacak peki? Şarkıların sahibi olan arkadaşların şarkıları değiştirmesi gerekiyor. Bile bile yasaklı şarkıyla yarışma mı yapılsın? Saçmalık.

coverlar yasaklı sayılmıyor sanırım

hqdefault.jpg

O konuda çok emin değilim. Bir bilgim yok. Ancak Lost On You'yu gönderen renktaş yeni bir şarkı ile katılması gerek. Kaldı ki baya iddialı bir şarkı, şampiyon oldu daha önce açık ara.

Daha önce 1-2 defa yarıştı oy almıyor böyle olunca zaten üyeler tarafından genelde. Sahibine yazık sadece.

Yasaklıya düzenleyenden çok katılanın dikkat etmesi lazım bence liste orada duruyor arama bölümünden anahtar kelimeleri yazınca 2 dakikada anlıyorsun zaten yasak mı değil mi

puan gelmeden degistiriniz sarkiyi
nolcakki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt