103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam sen, ben ve 1-2 kişi daha yüksek verir (ben Yunan ezgilerinin hastasıyım zaten) ama dım tıs seven 9-10 üye var en azından ki şarkılarından da belli zaten bu kişilerin. Oralardan 0 çeker. Kazanmak için en kötü ortalama 3-4 puan alman lazım.
Listenin başında olması avantajından faydalanabilir bu noktada bence, hem o tayfadaki arkadaşlar hep aynı tarzda puan vermeyeyim araya farklı bir şey sıkıştırayım diyecekleri noktada tam acil durumda camı kırınız misyonunu yükledim ben o şarkıya, inanıyorum. Kendisi burada yokken açıklamasak mı acaba yine uyumuş herhalde ilk zaferini uykuyla karşılayacak olması üzücü :D Yalnız kendi şarkımdan çok sahiplenmem de ilginç, spontane gelişti benim için çok düşünmedim üstüne bu çıktı herhalde kendi beklentimde orta sıralar olur diye düşünüyorum. Bence ilk üç Monika, Faun ve Barış Manço olabilir.

Son düzenleme:
Bana 12 puan verenler özelden yazsın sabaha kadar anca atarım 1k beğeniyi

Bana 12 puan verenler özelden yazsın sabaha kadar anca atarım 1k beğeniyi
Ben o şarkıyla lise yıllarıma filan döndüm, Mehmet ve Erman ağabey de gençliklerini yad etmiş olabilirler o yüzden onlardan puan alman yüksek olasılık diğerlerini bilemeyeceğim :D

Ben o şarkıyla lise yıllarıma filan döndüm, Mehmet ve Erman ağabey de gençliklerini yad etmiş olabilirler o yüzden onlardan puan alman yüksek olasılık diğerlerini bilemeyeceğim :D

Bu forumun nabzıda sizler üzerinden atar bu lobi ilede şampiyon olamazsak daha da olamayız

Sıkıntılı bir gençlik yaşadım, o dönemi pe iyi yad etmem bilmem anlatabildim mi :D

Erman Türker den korkuyorum :D

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada yolladığım şarkıyla forum dışı iletişim kanalıyla dalga geçen erman türker i saygın esc ahalisi önünde kınıyorum

Sıkıntılı bir gençlik yaşadım, o dönemi pe iyi yad etmem bilmem anlatabildim mi :D
Tüh hanginiz için daha büyük talihsizlik bilemedim ama Burak kardeşimiz mezajını almış olsa gerek ağabey :D Bu arada Justin Timberlake ile katılmana mana veremedim açıkçası, son bıraktığım zamandan beri şeyi çok şey değişmiş sanırım, yoksa bu bir protesto şekli mi? Eskiden tahmin edebilirdim Alpay'ın şarkısı nasıl belliyse, bu Mehmet ağabeyin derdim bu kez diyemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt