Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.698
- 106.431
- 4.738
Inanmak istiyorumEuropean song contest
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanmak istiyorumEuropean song contest
İbretlik.European song contest
Tanju, Mustafa piyasada yok, rica ediyorum açıkla sonuçları![]()
Bu arada yolladığım şarkıyla forum dışı iletişim kanalıyla dalga geçen erman türker i saygın esc ahalisi önünde kınıyorum
Neden korkuyorsunuz sayın Sevim hayrola?
Bi yoklama alsak iyi olur sankiAkşam üzeri yarın açıklayacağım diye mesaj atmıştım o yüzden o mesajdan sonra yarın açıklanacak diye aktif olmayan üyeler vardır. Sanıyorum ki son yarışma da geç saatlerde açıklandığı için takip edemeyenler olmuştu. Birde daha puanlamaların bir kısmı girilmedi o yüzden yarın açıklanması en uygunu gibi gözüküyor.
Değişen bir şey yok kardeşim, artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum 14. olmak istemiyorum. 2 şampiyonluk 3 kürsüyü nasıl aldım sanıyorsunTüh hanginiz için daha büyük talihsizlik bilemedim ama Burak kardeşimiz mezajını almış olsa gerek ağabeyBu arada Justin Timberlake ile katılmana mana veremedim açıkçası, son bıraktığım zamandan beri şeyi çok şey değişmiş sanırım, yoksa bu bir protesto şekli mi? Eskiden tahmin edebilirdim Alpay'ın şarkısı nasıl belliyse, bu Mehmet ağabeyin derdim bu kez diyemedim.
İyiyse söyle biz de öyle atalım daha.![]()
Değişen bir şey yok kardeşim, artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum 14. olmak istemiyorum. 2 şampiyonluk 3 kürsüyü nasıl aldım sanıyorsun![]()
Ya acemiliğime denk geldi yanlış yaptıysam kusuruma bakma. Bu ilk Örovizyonumdu![]()
Ben bir kere dinlemediğim yani en azından çok dinlemediğim şarkı ile katılayım dedim sonra vazgeçip başka şarkı attım, gitti o yarışmada vazgeçtiğim şarkı ile katılan Uğur İz birinci oldu, bu olay üzerimde derin yaralar bıraktı, hala atlatmış sayılmam o yüzden inatla dinlediğim şarkılar ile katılıyorum.Değişen bir şey yok kardeşim, artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum 14. olmak istemiyorum. 2 şampiyonluk 3 kürsüyü nasıl aldım sanıyorsun![]()
Yok ya ne iyisi
Şöyle puanlama, playslist sıralaması 2 olanın puanı 5 gibi
Özel mesaj-playlist-puanlama programı bu şekilde puan giriyorum sağ olsun![]()
İşte aynen... Şampiyonluk anadoludan geçiyor, geç anladım bu realiteyiAbi eskiden bir tek Arda Ağabey, ben ve Erman Abi'den puan alan eserler ile girerdin. Şimdi muhtemelen bir tek bizden alamamışsındır.![]()
Akşam üzeri yarın açıklayacağım diye mesaj atmıştım o yüzden o mesajdan sonra yarın açıklanacak diye aktif olmayan üyeler vardır. Sanıyorum ki son yarışma da geç saatlerde açıklandığı için takip edemeyenler olmuştu. Birde daha puanlamaların bir kısmı girilmedi o yüzden yarın açıklanması en uygunu gibi gözüküyor.
@Demir Baş @Vasfi Vural @Aslan Karadağ @Mustafa Sevim @Erman Türker @Hayri P. Cund @Gürkan Karadeniz @Melih Sönmez @Fuat Ekinci @uğur kaya @Uğur Yılmaz @Ismail ARI @Yusuf Kara @Onur Adıbelli @Kemal Bulur @Ertuğ Ursavaş @Batuhan Aydemir @Mehmet Arslaner @Burak Pakdemir @İbrahim Toy @Hanife Akan @Galip Özgür @uğur kaya @Musap Aydinli @Alp Basma
Aktif miyiz?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bir kere dinlemediğim yani en azından çok dinlemediğim şarkı ile katılayım dedim sonra vazgeçip başka şarkı attım, gitti o yarışmada vazgeçtiğim şarkı ile katılan Uğur İz birinci oldu, bu olay üzerimde derin yaralar bıraktı, hala atlatmış sayılmam o yüzden inatla dinlediğim şarkılar ile katılıyorum.
Yoklama aliyorum bir onceki sayfada akillari bulandirmayalim lutfen..Bence de yarın olsun. Hem rahatça şike yapalım hem de şarkılar üzerinde muhabbet ederiz. Yarın olsun diyenler?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi