103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanju, Mustafa piyasada yok, rica ediyorum açıkla sonuçları

Akşam üzeri yarın açıklayacağım diye mesaj atmıştım o yüzden o mesajdan sonra yarın açıklanacak diye aktif olmayan üyeler vardır. Sanıyorum ki son yarışma da geç saatlerde açıklandığı için takip edemeyenler olmuştu. Birde daha puanlamaların bir kısmı girilmedi o yüzden yarın açıklanması en uygunu gibi gözüküyor.

Bu arada yolladığım şarkıyla forum dışı iletişim kanalıyla dalga geçen erman türker i saygın esc ahalisi önünde kınıyorum

Benden iyi puan aldınız sanırım. Bu şeref size yeter. Gerisini boşverin canınızı sıkmayın Mehmet bey

Neden korkuyorsunuz sayın Sevim hayrola?

Türker Bey sanırım benden yine koca bir sıfır aldınız. :D

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akşam üzeri yarın açıklayacağım diye mesaj atmıştım o yüzden o mesajdan sonra yarın açıklanacak diye aktif olmayan üyeler vardır. Sanıyorum ki son yarışma da geç saatlerde açıklandığı için takip edemeyenler olmuştu. Birde daha puanlamaların bir kısmı girilmedi o yüzden yarın açıklanması en uygunu gibi gözüküyor.
Bi yoklama alsak iyi olur sanki
Rahat 18 20 kisi aktif gibi suan

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüh hanginiz için daha büyük talihsizlik bilemedim ama Burak kardeşimiz mezajını almış olsa gerek ağabey :D Bu arada Justin Timberlake ile katılmana mana veremedim açıkçası, son bıraktığım zamandan beri şeyi çok şey değişmiş sanırım, yoksa bu bir protesto şekli mi? Eskiden tahmin edebilirdim Alpay'ın şarkısı nasıl belliyse, bu Mehmet ağabeyin derdim bu kez diyemedim.
Değişen bir şey yok kardeşim, artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum 14. olmak istemiyorum. 2 şampiyonluk 3 kürsüyü nasıl aldım sanıyorsun :D

Değişen bir şey yok kardeşim, artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum 14. olmak istemiyorum. 2 şampiyonluk 3 kürsüyü nasıl aldım sanıyorsun :D

Abi eskiden bir tek Arda Ağabey, ben ve Erman Abi'den puan alan eserler ile girerdin. Şimdi muhtemelen bir tek bizden alamamışsındır. :D

Ben bir kere dinlemediğim yani en azından çok dinlemediğim şarkı ile katılayım dedim sonra vazgeçip başka şarkı attım, gitti o yarışmada vazgeçtiğim şarkı ile katılan Uğur İz birinci oldu, bu olay üzerimde derin yaralar bıraktı, hala atlatmış sayılmam o yüzden inatla dinlediğim şarkılar ile katılıyorum.

Yok ya ne iyisi:D:D

Şöyle puanlama, playslist sıralaması 2 olanın puanı 5 gibi :)

Özel mesaj-playlist-puanlama programı bu şekilde puan giriyorum sağ olsun:)

Asdada. :D

Play-list herkeste aynı sırada Allahtan. :D

Kafayı yedirtir ha herkes öyle atsa.

Abi eskiden bir tek Arda Ağabey, ben ve Erman Abi'den puan alan eserler ile girerdin. Şimdi muhtemelen bir tek bizden alamamışsındır. :D
İşte aynen... Şampiyonluk anadoludan geçiyor, geç anladım bu realiteyi :D

Bence de yarın olsun. Hem rahatça şike yapalım hem de şarkılar üzerinde muhabbet ederiz. Yarın olsun diyenler?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bir kere dinlemediğim yani en azından çok dinlemediğim şarkı ile katılayım dedim sonra vazgeçip başka şarkı attım, gitti o yarışmada vazgeçtiğim şarkı ile katılan Uğur İz birinci oldu, bu olay üzerimde derin yaralar bıraktı, hala atlatmış sayılmam o yüzden inatla dinlediğim şarkılar ile katılıyorum.

Senin zaten kulağın var müziğe. O yüzden katıldığın şarkı en kötü ilk 12 yapar çok marjinal bir şey yapmazsan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt