- 1 Şubat 2009
- 24.933
- 25.114
- 3.298
Erman veya Mehmet beyin olmasını diliyorum, parası ne ise vermeye hazırım.
Alındım, kırıldım, darıldım, gücendim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman veya Mehmet beyin olmasını diliyorum, parası ne ise vermeye hazırım.
Daha yüksek sesle ustura.
Daha yüksek sesle ustura.
Sen gönüllerin şampiyonuzun sayın renktaşım. Benim olayım mikserlik görevim icabı, aralarında devam eden sulh bozulsun diye.Alındım, kırıldım, darıldım, gücendim...
Abi rica ediyorum Mustafa beyi sinirlendirmeyin puanları açıklıyorum ve ilk puanlamada puan da alamadı zaten.
Gerçekten mi! Umudum yoktu zaten. Ne anlarsınız müzikten!!
Ben bunu geçen yarışma da size söylemiştim bu bilgiyi aklınız da tutarsanız çok sevinirim. Belki lazım olur bir gün![]()
Sen gönüllerin şampiyonuzun sayın renktaşım. Benim olayım mikserlik görevim icabı, aralarında devam eden sulh bozulsun diye.
Evde kendin tıraş olurken ustura mı kullanıyorsun abi?
Ertuğ renktaşım, o eskiden öyle idi. Mustafa Sevim bey katıldığından beri, onun arzusu ile tek tek açıklanıyor. Kendisi hesap sormak istiyor puan vermeyen arkadaşlardan.Bu arada ben herkesin tek tek kime ne kadar oy verdiğinin açıklandığını bilmiyordum direkt toplam puan şeklinde koyacaksınız sanıyordum. O yüzden öyle mal gibi isim yazmadan gönderdim pardon tekrardan![]()
Mustafa bey üçte sıfır, duygularınız?