104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş müzikte bile milliyetçilik kasmak nedir ya başka alan mı kalmadı, kulağına güzel gelmesi yeterli bir müziği sevip paylaşman için ayrıca çok da özgün Türk müziği yok açıkçası. He listedeki yabancı şarkılar da özgün olmayabilir ama tercih işte nihayetinde.

Bu arada kendi şarkım dahil olmak üzere şu ana kadar listeyi sevmedim :D

Puanları yolladım esprisi yapılmıyor sanırım artık :D :D

Arkadaş müzikte bile milliyetçilik kasmak nedir ya başka alan mı kalmadı, kulağına güzel gelmesi yeterli bir müziği sevip paylaşman için ayrıca çok da özgün Türk müziği yok açıkçası. He listedeki yabancı şarkılar da özgün olmayabilir ama tercih işte nihayetinde.
Uğur, şahsım adına konuşacak olur isem, benimkisi ciddi değil, laf olsun torba dolsun. Gayet tabii sarı kırmızı renkler ve zevkler tartışılmaz.

Bu arada kendi şarkım dahil olmak üzere şu ana kadar listeyi sevmedim :D
Goygoy yapiliyor o konuda anlattiginiz gibi bir durum yok. :)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öne çıkacak şarkısı olmayan bir liste gibi yarış 95-102 puan bareminde biter.

Alp'i sıkıntılar bastı herhal şarkısı derece yapamayacak diye yönlendirme ayağına yorumları siliyor :crushed:

Alp'i sıkıntılar bastı herhal şarkısı derece yapamayacak diye yönlendirme ayağına yorumları siliyor :crushed:

Dediğin çok bariz bir sanatçıyı ima ediyordu. Olumsuz algı yaratabilir aleyhinde. Herkes aynı şeyi de düşünebilir o ayrı ama sesli olmamalı şu aşamada. Olumlu veya olumsuz, benim de olsa herhangi bir üyenin de bu sebeple zorundayım editlemek.

Derece işi belli olmaz. :D Kaç defa asla olmaz dediğim şarkılar başarılı oldu.

Erman Türker senin şarkı ben buradayım diyor ağabey yaw.

bu defa puan vermeyecem :D

Şarkılarına tam puan vermeyen modlara köpek çekiyor yönetici başlıklarında.

Vay be...

Z
Z
Z

Pik yapan bir şarkı yok gibi herkes kendi şarkısını tekrar dinleyip yükselebilir tam o kıvamda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt