- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Hiç umursamadan keyifle dinlediğim dünyanın güzel şarkılarından biriyle katılıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı listesi neden hala bu kadar kapsamlı? Ben şampiyon veya dereceye giren şarkılar dışında ki diğer parçaların silineceğini sanıyordum.
Evet bir ara öyle bir şey söylenmişti sadece şampiyon olmuş şarkılar kalacak diğerleri temizlenecek diye. Bende öyle hatırlıyorum
2 parça bir şey yiyip kalktım. Yetişebildiğime sevindim.![]()
Batuhan fantazik bir şarkıyla katılacakmışsın gibi bi his var içimde.Katilmak istiyorum yazınız![]()
Yanlış hatırlıyorsunuz. Ben ciddi bir Öneri getirmiştim. Çok rağbet gördü ama kabul edilmedi :asd22:
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim kabul etmedi, isim soy isim ver bakayım?Yanlış hatırlıyorsunuz. Ben ciddi bir Öneri getirmiştim. Çok rağbet gördü ama kabul edilmedi :asd22:
Kim kabul etmedi, isim soy isim ver bakayım?
Tamam tamam bir şey demedim.Ad soyad hatta mention vereyim Alp Basma Mehmet Arslaner
Kim kabul etmedi, isim soy isim ver bakayım?
Yasaklı listesi kimin isim soy ismini taşıyor şöyle iyice bir bak, sonra bu soruyu tekrar sor bakalım cesaret hapını içip.![]()
Arkada öyle bir hap yok diye uyardılar sayın abim, saygılar hürmetler.Yasaklı listesi kimin isim soy ismini taşıyor şöyle iyice bir bak, sonra bu soruyu tekrar sor bakalım cesaret hapını içip.![]()
Havuzlu malikanesi olan sen misin abi? :asd22:
Yasaklı listesi kimin isim soy ismini taşıyor şöyle iyice bir bak, sonra bu soruyu tekrar sor bakalım cesaret hapını içip.![]()
Benzinli Audi de sizindir o zaman. :asd22: