- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Ben vermedim.
Neden? Senin keyfini mi bekleyeceğiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben vermedim.
Senin ile henüz özelden sarkina kac puan vermem gerektigi hususunda anlasamadik, unuttun mu.Neden? Senin keyfini mi bekleyeceğiz?
Eyv hemşerim
Bence Mustafa Sevimin ama umarım senindir, malum herkese racon kesen birine 12 vermek istemem
Ters psikoloji ve demagoji ''sanatını'' çok etkili kullandığınızı itiraf etmeliyim beyim . En az 2-3 kişiden 12 aldığınızı sizde benim gibi biliyorsunuz .Hiç sanmıyorum. Bu kadar iyi bir listede derece yaparsam çok şaşırırım. 12 Puan bana hiç çalışacağını sanmıyorum![]()
Ters psikoloji ve demagoji ''sanatını'' çok etkili kullandığınızı itiraf etmeliyim beyim . En az 2-3 kişiden 12 aldığınızı sizde benim gibi biliyorsunuz .
![]()
Kizim ile dinliyoruz kardesim sakin olun.
Kizim bir parcaya ne kadar dans eder ise, o kadar puan veriyorum.
Bence Mustafa Sevimin ama umarım senindir, malum herkese racon kesen birine 12 vermek istemem
Eve yeni gecebildim 15dkya durumu soylerim.Kaçta açıklanacak ona göre saatlerimizi kuralım şampiyonluğumu canlı izleyerek tatmak istiyorum öbür türlüsü zevkli olmuyor.
Kimseye soylemeyecektin abi oyle anlasmistik.Istihbaratıma göre 6 tane 12 5 tane 10 6 tane 8 puan yapmışım.
Eve yeni gecebildim 15dkya durumu soylerim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha yollamayanlar varŞarkıların sahiplerini yaz hocam bir an önce. Erman Bey'e puan vermemiş olma ihtimaline karşı strese girdim.
Maşallah abi 8455000 puan almışsın. Bu bir rekor olmalı.Istihbaratıma göre 6 tane 12 5 tane 10 6 tane 8 puan yapmışım.