Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Kimsenin kimseyi boyle bekletmeye hakki yok. 23 kisi 1 kisinin keyfini bekliyoruz. Su yarismalara kati kurallar getirilmeli. Ne sarkiyi zamaninda gonderirler, ne puanlamayi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala daha puanlarını göndermeyenler diskalifiye olmalı bence yapacak bir şey yok. Her daim böyleydi hatta benim de bu şekilde diskalifiye olmuşluğum vardır. Bence sen açıklamaya başla derim kardeşim.Zaten @Mert GÜLMEZ ortalarda yok hala...
Hala daha puanlarını göndermeyenler diskalifiye olmalı bence yapacak bir şey yok. Her daim böyleydi hatta benim de bu şekilde diskalifiye olmuşluğum vardır. Bence sen açıklamaya başla derim kardeşim.
Bana yazabilirsin kardeşim, teşekkürlerDiskalifiye olursa sarkisina giden puanlar ne oluyor?
Yani bu gece aciklanmasi icin adil olmasi adina yarismacilara uyarsa soyle yapabiliriz: Ben Mert GULMEZ'in sarkisini cikaririm playlistten, herkes oylarini ona gore revize eder, derhal puanlarin aciklanmasina geceriz.
Diskalifiye olursa sarkisina giden puanlar ne oluyor?
Yok Mert'i listeden çıkarıp ilgili programa puanları yeniden girmene gerek yok. Bırak öyle kalsın. Puanlarda da Mert gözüksün sıkıntı değil. Atıyorum şarkısı 3. olursa Mert 3. gözükür lakin 4. olanı 3. olarak sayarız sıkıntı yok. İşi uzatmana kendine iş çıkarmana gerek yok. Mevcut hali ile açıklamaya başlayabilirsin.Yani bu gece aciklanmasi icin adil olmasi adina yarismacilara uyarsa soyle yapabiliriz: Ben Mert GULMEZ'in sarkisini cikaririm playlistten, herkes oylarini ona gore revize eder, derhal puanlarin aciklanmasina geceriz.
Mert Gulmez puanlamasini yollamadigindan dolayi diskalifiye olmustur. Playlisti acikliyorum. Sonuclar saat 23:15'te.
@Ali Karadal : Monika - Yes I Do
@Yusuf Kara : Radiohead - Street Spirit (Fade Out)
@Onur Adıbelli : Zayn - Dusk Till Dawn ft. Sia
@Kubilay Dincel : Neil Young & Crazy Horse - Hey Hey My My
@Burak Pakdemir : The Misty Mountains Cold - The Hobbit
@Alp Basma : Journey - Wheel in the Sky (Live)
@Aslan Karadağ : maNga - Bir Kadin Cizeceksin
@Erman Türker : King Crimson - In the Wake of Poseidon
@Batuhan Aydemir : Skillet - Comatose
@Kadir Ari : Fleetwood Mac - The Chain
@Can BÜYÜK : John Legend - Who Did That to You?
@Uğur Yılmaz : Pochill - Porque
@Melih Sönmez : Tame Impala - New Person, Same Old Mistakes
@İbrahim Toy : Ricky Martin - Cup of Life
@Erdi Güneş : Arctic Monkeys - Crying Lightning
@Sarper Yıldırım : Pendulum - Granite
@Gürkan Karadeniz : Bob Marley - One Love
@Mert GÜLMEZ : Alex da Kid - Not Easy
@Sergen Zeren : Jon and Vangelis - I Hear You Now
@Çağrı Yüce : Enrique Iglesias - El Baño
@Hanife Akan : Carlos Arroyo ft. Yomo - Se Va Conmigo
@Levent Akgün : Dolya Voronskya
@Mustafa Sevim : Yesim - Ask Alfabesi
@Uğur İz : Bryan Adams - Have You Ever Loved a Woman
Puanları iyi kontrol et Hamza kardeşim.
Geçen iki tane 8 puan veren olmuştu, daha önce 9 puan veren oldu. Eksik puan veren oldu.
Özellikle bugün milletin dikkat dağınık olabilir.
Puanları iyi kontrol et Hamza kardeşim.
Geçen iki tane 8 puan veren olmuştu, daha önce 9 puan veren oldu. Eksik puan veren oldu.
Özellikle bugün milletin dikkat dağınık olabilir.
Üzerime alınmalı mıyım kardeşim?Forumun dinazorlarına yüksek puan vermişim Allahtan yoksa bu kez ipe götürürlerdi
vangeliste bi dehadır ya neyseen iyi sarkilar yönetimden gelmis :red:
Abi üzgünüm ama alınma ayrıca sen olsan tabiki de dinazor demezdim,diyemezdim. Üstadım veya kıdemlimiz daha uygun olurdu . Sana puan vermiş olmayı dilerdim.Üzerime alınmalı mıyım kardeşim?
Ona dikkat ettim, fakat Sergen'in puanlamasini ben yapmak zorunda kaldim gibi bir sey
Keza kendisi her sarkiya 12 uzerinden bir puan vermisNe kadar israr etsem de ugrasmadi...