- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Melih Sönmez sağol reysim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La siz kaç puan verdiniz onu söyleyin bana önce?
Olacak, bu sisteme inat bir gün şampiyon olacağız reis.. Bak ben son 5 diyordum son 10'a girdim ufakta olsa gelişme varSenin durumun çok daha iyi yine, bence ilerleyen zamanlarda şampiyonluğu alacaksın inanıyorum buna.
![]()
Değil, karnım aç.İçiniz rahat mı arkadaşlar...
İçiniz rahat mı arkadaşlar...
Teoman nasıl 1. oluyorBenim rahat, yarışmaya başlarken de son 5 diyordum ufak olsa da gelişme gösterdiğim için multuyum. Her şeye negatif bakmayalım yani. 6 puan vermişim size ama sizden bana puan yok misal.. :asd22:
0 puanla gsc tarihine geçmeye hazır mısın Fuat
Teoman nasıl 1. oluyor
ilk 4'de aktif yönetici yok, alp basma gerilerde kalmis. puan tablosunun ikinci bölümünde ben ve batuhan var. tertemiz bi yarisma diyebilirük![]()
@Mehmet Arslaner abim tebrikler. birilerinin üçüncülükten indirdiğin için ayrıca tebrik ediyorum@Can BÜYÜK Tebrikler knk.
Mustafa Sevim görüyorsun değil mi yediğin naneyi? Beni nasıl bir duruma düşürdüğünü? Uğurlu geliyormuş da bilmem neymiş! Yav he heTeşekkürler kardeşim, ben de tebrik ederim. Kırmızıyla işaretlediğim kısım için haklısın lakin artık alıştım bu duruma zerre önemsemiyorum.![]()
Mustafa Sevim görüyorsun değil mi yediğin naneyi? Beni nasıl bir duruma düşürdüğünü? Uğurlu geliyormuş da bilmem neymiş! Yav he he![]()