İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 1.123
Türkçe şarkıları güzeldi.
Puanlarımı apardılar.
Puanlarımı apardılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Arslaner kimlerin arasında bıraktın beni abi. görüyorsun değil mi. adam Küffara verecek 10-12 puanım yok diyor yaw.
Ebu cehil'in lafı kadüktür her türlü kardeşim rahat ol sen
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Mustafa Kaya Madem mesaj yollamayacaksın ne demeye mesaj kutumu boşalttırdın be hey döneri ketçapla yiyen insan ?![]()
Hala kaybetmediğine inanıyorsun öyle mi?Abi sen öyle atarlı giderli mesaj atınca ben de rahatsız etmeyim dedimBu forum bana kafayı yedirmek üzere evet. Kafa dağıtmaya geliyoruz kafamızı kaybedeceğim bu gidişle :asd22:
Hala kaybetmediğine inanıyorsun öyle mi?
Mustafa'ya Psikopat&Sinirli tagı yakışmaz mı ?
Hani ümmet dostuyduk ne oldu şimdi?Ebu cehil'in lafı kadüktür her türlü kardeşim rahat ol sen![]()
Bugün başka bir konuda Șizoya bağlamak üzereyim yazıyordu. Bence bu tagı kendisi de istiyor.Mustafa'ya Psikopat&Sinirli tagı yakışmaz mı ?
Mustafa bey bu cümlesi ile ne anlatmak, ne yapmak istemektedir?Abi sen öyle atarlı giderli mesaj atınca ben de rahatsız etmeyim dedimBu forum bana kafayı yedirmek üzere evet. Kafa dağıtmaya geliyoruz kafamızı kaybedeceğim bu gidişle :asd22:
Kelle almaya geliyorum diyor bence.Mustafa bey bu cümlesi ile ne anlatmak, ne yapmak istemektedir?
Mustafa bey bu cümlesi ile ne anlatmak, ne yapmak istemektedir?
@Kubilay Dinçel Mustafa Kaya Kenan Ünal Melih Sönmez Levent Akgün Çağrı Yüce Tuncay Özaslan Burak Pakdemir
Puanlari yolluyalim beyler.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gozden kacmis sorryYolladım ben puanları yaw.
Sonuclari yarin 1900da aciklayacagimKaça kadar yollayabiliriz maçın olduğu gün olunca dikkat etmedim.
@Kubilay Dinçel Mustafa Kaya Kenan Ünal Melih Sönmez Levent Akgün Çağrı Yüce Tuncay Özaslan Burak Pakdemir
Puanlari yolluyalim beyler.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi