109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım makas kesmiyor ile final yapmak için bu kadar ön hazırlık süresi.

Arkadaşlar günaydın.

Sonuçların geç açıklanacağı yönünde şikayetleriniz var ancak puanları gönderme konusunda çok sorumsuzsunuz. Puanlama için 4 gün verdim, bugün son gün ama 10 kişi hala puanını göndermemiş. Doruk özrünü ileterek cumartesi sabah atacağını söyledi. Saygı duyuyorum. Ama geri kalan 9 kişiden ses yok. Bu 10 kişi bugün foruma gelmezse, yarın puan vermek akıllarına gelir ve puanlarını yollarsa, kusura bakmayın sonuçlar 30 Aralık'a yetişmez! 2019'da, seneye sonuçları öğreniriz. Sizlerden ricam puan vermeyen arkadaşlar; puanlarınızı bana ivedilikle iletin!

@Mehmet Arslaner

@Uğur Yılmaz

@Hayri Cund

@Doruk Ata TANRIVERDİ

@Erman Türker

@Demir Baş

@Kadir Ari

@Berkay Küpcü

@Tuncay Özaslan

@Tanju Karayel

puanlamamı yaptım ama bu yavaşlık ile yarışmanın 2018 önce tamamlanması mümkün gözükmüyor.

Arkadaşlar günaydın.

Sonuçların geç açıklanacağı yönünde şikayetleriniz var ancak puanları gönderme konusunda çok sorumsuzsunuz. Puanlama için 4 gün verdim, bugün son gün ama 10 kişi hala puanını göndermemiş. Doruk özrünü ileterek cumartesi sabah atacağını söyledi. Saygı duyuyorum. Ama geri kalan 9 kişiden ses yok. Bu 10 kişi bugün foruma gelmezse, yarın puan vermek akıllarına gelir ve puanlarını yollarsa, kusura bakmayın sonuçlar 30 Aralık'a yetişmez! 2019'da, seneye sonuçları öğreniriz. Sizlerden ricam puan vermeyen arkadaşlar; puanlarınızı bana ivedilikle iletin!

@Mehmet Arslaner

@Uğur Yılmaz

@Hayri Cund

@Doruk Ata TANRIVERDİ

@Erman Türker

@Demir Baş

@Kadir Ari

@Berkay Küpcü

@Tuncay Özaslan

@Tanju Karayel

deadline’ı 1 gün yapsan herkes 2. Gün öğleden sonra atardı yine.?

Yumurta kapıya dayanmadan olmuyor tam bizler için söylenmiş bir söz ?

Kızma ama kuzen haklı.. sen altan alınca kimse kalkıpta acele etmez..

keşke sonuçları 2019 da açıklanacak falan deseydin.

yetişmezse ciddi derece de imajın sarsılacak.

Yoo. Milletin sorumsuzluğunun bedelini ben mi ödeyeceğim! Diskalifiye olacaklar o kadar. Ben o yarışmayı pazar günü yapacağım :hat:

Ne var bunda! Milletin işi gücü var. Ayrıca panikle puanlama yapıp hata olacağına, ortalık ayağa kalkacağına uzun sürsün daha iyi.

Yarışmanın popüler olduğu dönemde 1 haftada 3 defa yapılmışlığı mevcut. Katılımcılar şerbetli bu konuda.

Bu arada hala açıklanmayan 1 Eurovision var yanlış hatırlamıyorsam. ?

Yoo. Milletin sorumsuzluğunun bedelini ben mi ödeyeceğim! Diskalifiye olacaklar o kadar. Ben o yarışmayı pazar günü yapacağım :hat:

dostum yarışma 108 kere zamanında düzenlenmiş, senin organize ettiğin 109. da ise sorun çıkıyor.

şuan bile tüm üyelerde bir güvensizlik ortamı oluşmuş olabilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Her gün milleti fırçalamalarını okumaktan rahatsızım.

Bu süreçte 3 eurovision yapılırdı.

Millet de o zaman üstüne düşen sorumlulukları yerine getirsin. Emek ediyorum burada!

Ayrıca 3 eurovision yapılırdı diyorsun da koca bir senede bu 3. yarışma yapıldı, bunun 2'sini ben yaptım! Eleştirmeden önce bir bak istersen.

Millet de o zaman üstüne düşen sorumlulukları yerine getirsin. Emek ediyorum burada!

Ayrıca 3 eurovision yapılırdı diyorsun da koca bir senede bu 3. yarışma yapıldı, bunun 2'sini ben yaptım! Eleştirmeden önce bir bak istersen.
Bu yarışmaları patlıcan operasyonuyla biz sonlandırmıştık zaten, bir Alman erkeğine kendi söylediği boktan bir parçayla şampiyonluk kazandırarak.

Bu bir şike teşebbüsü. Bu tip mesajları kınıyorum!

9BF3E42C-2229-4276-B2E7-D7376F50C7A3.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt