- 23 Temmuz 2011
- 75.716
- 51.201
- 4.843
@Melih Dönmez iyisin iyi
ayıp knk bu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Dönmez iyisin iyi

Beğenmiş olmana sevindim ahbab

Hahah Erman Türker'in şarkısını doğru tahmin etmişim
Eh madem doğru tahmin etmişsiniz o halde tatava yapmayıp 12'yi basıp geçmişsinizdir herhalde?erman abinin şarkıyı doğru tahmın etmısım
Onlar vermiştir o puanları şüphem yok da, sisteme iki haneli sayı girmeye üşenip sana tek haneli puanlar vermiştir MK.Eh madem doğru tahmin etmişsiniz o halde tatava yapmayıp 12'yi basıp geçmişsinizdir herhalde?
Hadi 12 olmaz 10 olur o da olumlu lakin aksi bir durum varsa bir süre gözüme gözükmeyin.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eh madem doğru tahmin etmişsiniz o halde tatava yapmayıp 12'yi basıp geçmişsinizdir herhalde?
Hadi 12 olmaz 10 olur o da olumlu lakin aksi bir durum varsa bir süre gözüme gözükmeyin.
Beğenmiş olmana sevindim ahbab![]()

Canın sağ olsun ahbab, ne demekReis cok kizacaksin ama senin sarkiyi dinlememisim puanlarken dinlesem 12'yi basardim
Eger bu yuzden kazanamazsan simdiden ozur dilerim
Hep beraber eğleniyoruz, keyifli olan bu bence Reis cok kizacaksin ama senin sarkiyi dinlememisim puanlarken dinlesem 12'yi basardim
Eger bu yuzden kazanamazsan simdiden ozur dilerim
1 puandan fazla verdim.Eh madem doğru tahmin etmişsiniz o halde tatava yapmayıp 12'yi basıp geçmişsinizdir herhalde?

1 puandan fazla verdim.![]()
Eee şey.. kem.. küm..Umarim iyi bir puan vermişsindir. Aksi durumda olacaklardan ben sorumlu değilim
Puan alabildim mi senden
Eyvallah kardesim.Yillar sonra saiani dinlemek iyi geldi
@Mert GÜLMEZ tesekkurler.
Konuyu Mahiride icinde birakacak sekilde kitleyelim
Alkole düstük yine MahirKeyifler nasıl?
İçimde halısahada 8 gol atan insanın içinde yaşadığı mutluluğa benzeyen bir sevinç var.