Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.911
- 23.467
- 3.723
Senin adına ter idmanı tadında 1 müsabaka olacak gibi duruyor
Kazanmak için katılsam rekor puan alırmışım.
Şimdi kestiremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin adına ter idmanı tadında 1 müsabaka olacak gibi duruyor
Şimdi kestiremiyorum.
2 sarkida suphelendim kesin Alpay beydir dedim toplamda 3 puan verdim
Umarim o 3 puanda sana gitmez
Benden sifir alirsin
Şimdi kestiremiyorum.
Yanlış yaklaşımlar.
100 şampiyonluğun bile olsa 101. de hak ediyorsa vermemişsen bu hak yemek oluyor. O şarkılar benim değilse (ki yüksek ihtimal 22/24) gönderenin hakkı yenmiş oluyor.
Bırakın da 17. 18. 19. ve artan şampiyonluklarımı kucaklayayım iyiysem yeani.
Ayrıca ters köşe yapmayı severim. Bunu da ekleyeyim de iyice paranoyak olun.![]()
@Alpay Asma admin iken mesajlari gorebiliyordu tahminen
Artik esit kosullarda yaristigimizi farz edebiliriz
Bu anlamda onemli.bir eurovision oldugunu belirtmek isterim
Kendini savunmandan belli yaptiklarin.Hee bütün şampiyonlukarı admin iken kazandım zaten.
6 yıldır bu yarışma yapılıyor aslanım. Bu yarışma hariç her daim şarkımı da puanlarımı da ilk gönderenlerden (ilk gece içinde takip eden 3 saat içinde) olmuşumdur.
Yarışmaya kafa yorduğum uzun bir dönem var sadece. Katılımcı profiline göre salıyorum şarkıyı. Ara sıra da bakıyorum başka tarza kayan profil var değiştiririm şarkıyı. Şu an gereksiz görüyorum sadece bu kadar emeği. Çünkü bağımlılık olmamalı hiç bir şey.
Kendini savunmandan belli yaptiklarin.
Su katilimci profiline gore sarki gondermek disinda puanlama yaptigin oldu mu hic?
Eger puanlamada strateji yapmadigini soyluyorsan senin sozun zaten aslolan bir sey diyemem.Puanlarımı bütün şarkıları dinleyerek intizam ile gönderirim.
Tahmin etsem bile kim tarafından gönderildiğini (muhabbetim olan biri gibi) daha çok hoşuma giden bir başka şarkı varsa ona veririm yüksek puanı. Hatta o isimler ile konuştuğumuzda sonrasında takılırdık birbirimize.
Bunun dışında PM kutularım incelenebilir. Yalnız herkesin dökümlerini istiyorum bu durumda. Ne ile katılırsam katılayım puan alamadığım veya maksimum 1-2 aldığım bazı isimler vardı (Cenk Yelkenci, Can Büyük gibi). Yarışmayı düzenleyen organizatörlere (Tanju, Emrah, Mehmet Abi, Erman Abi, Arda Abi gibi sorulabilir). Kendilerine tarafımdan giden en ufak muhabbetim olmamıştır. En fazla güzel şarkı kazanır vs yazılmıştır. Bende belli olmaz nice eserler harcandı demişimdir.
Alpayi gergin görüyorum. MK ne yaptin bu adama ?
Kralpay kardeşim şike yapmıştır lakin şampiyonlukları temizdir.Şikeci diyerek adamın üstüne çok gittik sonunda patladı.
Kralpay kardeşim şike yapmıştır lakin şampiyonlukları temizdir.