109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlar Hesaplama İşlemi Sona Erdi | BÜYÜK FİNAL BUGÜN 22.00’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmanın organizatörü denilen şahıs özelden ben de dahil ne kadar yarışmacı varsa sövüp saymaya başladı. Forumun müzikten anlamadığına dair bir söz de söyledi arada kaçırmadım. Şu an kendisini sakinleştirmekle meşgulüm lakin na mümkün.

Şu ana kadar elli defa ihraç alması gereken adam yarışma düzenlerse olacağı budur!

Bu ne aşşalık bir mesaj böyle!!

Bu ne aşşalık bir mesaj böyle!!

turkcemizi_katletmeyelim_h216552_3b300.jpg

Yarışmanın organizatörü denilen şahıs özelden ben de dahil ne kadar yarışmacı varsa sövüp saymaya başladı. Forumun müzikten anlamadığına dair bir söz de söyledi arada kaçırmadım. Şu an kendisini sakinleştirmekle meşgulüm lakin na mümkün.

Şu ana kadar elli defa ihraç alması gereken adam yarışma düzenlerse olacağı budur!
Sakın sinmeyin, korkmayın. Ateş olsa benzini bile yakamaz kendisi.

Alpay Asma şarkısını üyelere deşifre etmiş ve yine şike yapmıştır.

Kendisinin diskalifiye edilmesini öneriyorum.

Alpay Asma şarkısını üyelere deşifre etmiş ve yine şike yapmıştır.

Kendisinin diskalifiye edilmesini öneriyorum.

Yarışma dahilindeki kimseye deşifre etmedim yarışmaya katılan bir üyenin ısrarlı sorularına rağmen de söylemedim.

Üzerimden kaos teorileri geliştirme çabalarına karşı durmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.

Yarışma dahilindeki kimseye deşifre etmedim yarışmaya katılan bir üyenin ısrarlı sorularına rağmen de söylemedim.

Üzerimden kaos teorileri geliştirme çabalarına karşı durmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.
Benle muhattap olma lan şikeci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt