- 20 Haziran 2011
- 60.942
- 69.348
- 4.758
Maho sonuclari aciklarken konuyu silsek net komik olmaz mı ne dersin?Mahovision oldu hakkaten hala açıklanmamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maho sonuclari aciklarken konuyu silsek net komik olmaz mı ne dersin?Mahovision oldu hakkaten hala açıklanmamış.
Kendisini 21:59 gibi banlamayı düşünüyorum.Maho sonuclari aciklarken konuyu silsek net komik olmaz mı ne dersin?
Maho yapak mi ismini? Mahir icimizi baydı artikAkademinin dağıttığı oscar ödüllerinde bile sonuç gününde biliniyor. Ama benim oscarımda bilinmez. Samimi söylüyorum ben bile bilmiyorum. Birazdan şarabımı açıp sonuçları girmeye başlayacağım.
Kendisini 21:59 gibi banlamayı düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba. "Temiz Eurovision" sloganıyla şahsımın düzenlemiş olacağı ikinci GSC Eurovision şarkı yarışmasına hoşgeldiniz.Mahovision oldu hakkaten hala açıklanmamış.
Süre ne kadar uzarsa kulis süresi de artıyor, o puanlar hangi kulisler sonucunda geldi kimbilir.Arkadaşlar merhaba. "Temiz Eurovision" sloganıyla şahsımın düzenlemiş olacağı ikinci GSC Eurovision şarkı yarışmasına hoşgeldiniz.
Bu yorum hakkında ne düşünüyorsun
Ok.Öyle bir şey yapacaksan söyle eve erken dönmeyeyim. Avlu’ya gideceğim yine @Mehmet Arslaner
Ne msj vermek istiyon? Avatarımla alay mı ediyon yoksa

Ne msj vermek istiyon? Avatarımla alay mı ediyon yoksa![]()
Eve hapsoldum Mahir, bileğimi burktum dün gece davul gibi şişti. Sonuçları açıklamaya başlamadan önce şöyle bir iki event ile eğlendirsen bizi olmaz mı ?
sen hiç sabahın 8inde whatsapp ve smsten spam yağmuruna tutuldun muEve hapsoldum Mahir, bileğimi burktum dün gece davul gibi şişti. Sonuçları açıklamaya başlamadan önce şöyle bir iki event ile eğlendirsen bizi olmaz mı ?
Hayır. Öyle şeyler yapabilme ihtimali olan kimseye numaramı vermem.sen hiç sabahın 8inde whatsapp ve smsten spam yağmuruna tutuldun mu
Tamamdır, 22.00'a kadar bu heyecan bana yeter.Amy Winehouse bu gecenin süprizi. Daha fazla ayrıntı vermeyim. Heyecanı gitmesin![]()
Hayır. Öyle şeyler yapabilme ihtimali olan kimseye numaramı vermem.![]()