Atacaktı bi gün frikikten en sonunda attı. Mücadelesi iyiydi. İyi performans sergiliyor. Efsane :005:

bu adamın formasını almam lazım ama alamıyorum çıldıracağım :D

son 2 maçtır pes 2014te kendisiyle sağ analog + yön tuşlarıyla yaptığım dönüşleri birebir yapıyor

pes mi oynuyon reyis

Çeptalk

oyununa sözüm yok ama frikikten gol attı demesek daha iyi. kaleci yedi demek daha uygun olur o pozisyonda. ben olsam o pozisyonda çıkarırdım o topu. frikik atılacak hala direğin orda baraj ayarlıyor, üstüne üstlük barajın arkasına geçip duruyor. doğal olarak da barajın yanından vurunca bakakaldı ve yedi golü. düzgün yer tutsaydı, top kucağındaydı.

fenerlilerde ertuğrula kova diyolar,maçı satmış diyolar ama biride cıkıp demiyoki bu ertuğrul bizim oyuncumuz değil mi ?

Onların gözüne sokayım ben..Adam dünyaları kurtardı bir frikikte hatalıydı onda da hem top sekti hem de tam direğin dibinden girdi... Antep maçından sonra hala maç satılmış diyebiliyorlar ya helal olsun

Çok top kaptırıyor :(

drogbanın chelsea de fazlasıyla attığı frikik gollerinden birini izledik. futbolu kendi isteğiyle bırakana kadar sözleşme imzalanmalı. en az 3 yıl daha oynamalı

Demekki frikikten gol atması için topa Selçuk'un dokunması gerekiyormuş.

Kesinlikle sözleşme imzalanmalı gerçekten de çok büyük futbolcu.Onu Galatasaray formasıyla gördüğümüz için çok şanslıyız.Çare Drogba

Geri
Üst Alt