drogba o muthış golu atmasa bız konyayı yenemezdık.buraga yaptıggı orta da asıstın kralıydı.tartışılması bıle futbola ıhanet olur.

bu lige fazla olduğunu tekrar ispatladı.. keşke bir kaç yaş daha genç olsaydı..

1454666_794496973909894_1430111815_n.png

Reis :ka21:

nasıl koydum ama der gibi gülmüş.

Bugun Drogba bu kadar kotuyken kazanmamiz cok iyi oldu . Gol atmasina ragmen gercekten cok kotuydu . Takim genel olarak konsantre degildi maca 1-2 oyuncu disinda .

Kim iyiki Drogba iyi olsun. Bu saçma kadro kötü oynamaya müsait. Teknik kapasitesi olmayan Burak ve Umut kanatlarda. Sneijder 10. dakikada yerini oyun görüşü olmayan Emre'ye bırakıyor. Sabri sol bek.

Sence gerek var mıydı o saçma pasa, al önüne var sağa. Hep zor olanı seçiyor bu zorlamalardan top kaybı yapıyor.

Saçma? Pardon ama sizin derdiniz ne ya? Geçseydi ağğ uğğ diye eriyecektiniz, geçmeyince saçma pas mı oldu? Önüne alıp da atmaya çalışanların ne olduğu ortada. Takımda önüne almadan, kafasını kullanarak pas atan 2-3 adamdan birisi Drogba. Ona da kulp takmışsınız helal olsun.

oyun içinde yaptığı uyarılar da olumlu. emre'nin ikinci yarı kendi etrafında daha az dönmesinde etkiliydi.

O golü ancak ve ancak Drogba atardı. Ama genel performans adına pek de olumlu değildi. Herşeye rağmen 90 dakikanın tamamında sahada kalmalı, onu bu takımda yedekleyecek hiçbir alternatif yok, adamın ölüsü maç alıyor.

dakika 12. sağdan serbest vuruş kullanıyoruz topun başına selçuk geliyor. drogba sen git ben vururum diyor ve orta açıyor kime ? ceza sahasında kafa vuruşlarıyla tanıdığımız 2. bir drogbaya..

neyin liderliğin neyin kafası arkadaş sinir ediyor insanı

bugün direk vuruş yapılacak bir yer değildi ama frikikleri bırakmalı

Benim anlamadıgım her alakasız yerde olan frikiği neden hep drogba kullanıyor.Madem içeriye orta acılacak drogba sen niye kesiyorsun.Orada kafaya senın çıkman gerekirken emreç cıktı.Bunların konusulması lazım artık.

bu adam gitsin diyen ergenler vardı, çıksanıza lan ortaya, adamı övüyorsunuz !

İyi değildi bu maç. Golü ve Sneijder'e maçın başında çıkarttığı pozisyonlar hücumdaki efektif hareketleriydi bir de Melo'ya ceza alanı dışından vuruş şansı yarattı. Ama çok pozisyonda gereksiz yere zorlayıp top kaybı yaptı drogba standartının altındaydı.

Geri
Üst Alt