Son zamanlarda, özellikle de Emirates'deki Arsenal maçından sonra kibirli ve 'ben Drogba'yım, sizden büyüğüm, her istediğimi yaparım, yaptırırım, siz kimsiniz' havasında oynadığı ortada olan bir gerçek. Geçen seneki gibi oynasın fazlasını istemiyoruz, adı takıma zarar vermeye başladı çünkü. Eğer böyle devam edecekse sezon sonu sözleşme uzatmayıp yerine genç ve dinamik, kaliteli yabancı bir forveti tercih ederim.

Ne yapıyormuş Selcuk'a? Drogba lider değilmiş vah vah vah bitmişsin sen.

Liderlik böyle olmaz.Drogba baskın karakterli ama liderlik için yetmez.Lider biraz paylaşımcı olur egosundan kaçınmaya çalışır.45 metreden frikik olunca kaptanın sözünü dinler topun başından çekilir.Drogba'nın vazgeçilmez olmasından yaptığı hataları görmezden geliyosunuz kaç kere pas atması gerektiği yerde zorlamasıyla top kaybetti

Galatasaray'a gelişi olay olan Drogba eski takımı Shenhua'yla mahkemelik olmuştu. Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'a bedelsiz olarak katılan Drogba, FİFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Shenhua'yla karşı karşıyaydı.

Drogba'ya müjdeli haber bu sabah geldi. FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Drogba'nın eski kulübü Shenhua'nın Drogba'ya 12 Milyon Euro tazminat ödemesine hükmetti.

drogbasız takım olmaz. 40 metreden frikik attı diye drogbayı linç edenler var. sanki o kullanmasa selçuk ortayı kesip burak kafayı çakacaktı. drogbaya ilerde hiç kimse yardımcı olmadı esas sorun bu

drogbasız takım olmaz. 40 metreden frikik attı diye drogbayı linç edenler var. sanki o kullanmasa selçuk ortayı kesip burak kafayı çakacaktı. drogbaya ilerde hiç kimse yardımcı olmadı esas sorun bu

Frikik deyip gecme,böyle kücük ayrintilar takim icinde ayrismalara neden olablir.Uefa kupasi finalinde ,son dakikalarda kullanilan bir frikik yüzünden Hagi sinirlenip kirmizi yemisti.Hakan sükür tüm kariyerinde 1 belki 2 frikik golu var,hagiyi bekleycegine kendisi kullanmisti frikigi,sonuc olarak sinirleri bozulan hagi on dakika gecmeden kirmiziyi yemisti.

Burak'i begenip Drogba'yi begenmeyenler bile var..

Ulkenin futbolda geldigi son durumu cok net acikliyor.

Fildişi, Dünya Kupası'na giderse lig sonlarına doğru sakatlanmamak için kendini sıkmayacağını düşünüyorum.Sneijder'in de öyle yapacağını tahmin ediyorum.

Fildişi, Dünya Kupası'na giderse lig sonlarına doğru sakatlanmamak için kendini sıkmayacağını düşünüyorum.Sneijder'in de öyle yapacağını tahmin ediyorum.

Onlar zorlamasinlar yine bizim turklerden daha faydali olurlar bu kesin. Adamlardaki min. kapasite, bizim turklerdeki max. kapasite.

Arkadaş adam 2 maç arayla yerden yere vuruluyor.Hala anlamıyor musunuz? Takım genel anlamda çok kötü ve ayakta kalan tek isim Drogba.Ona da 2 maç vasat oynama hakkını çok görüyorsunuz.

Frikikleri bırak. Ne yaparsan yap reis.

Sow penaltidan atti

1-0 Senegal

Geri
Üst Alt