Ekonomik kullanmanın önemi. Adamın klası bizim ligdeki tüm oyuncuların toplamı kadar. Ama 90 dk top şişirerek öldürüyorduk adamı. Dinlenmiş hale girince duman etti rakibi.

faysalcılara rağmen yerlilerimizin başarılı performansıyla kazandık maçı ve bugün 3de 3 yaparak müthiş bi gün geçirdik, tüm branşlarda kazandık, bravo cesur yürekli aslanlara, belki bazı bölümlerde beceriksizlikler yapılmış olabilir ama bugün maç yürekle kazanıldı, Selçuk uzun zaman aradan sonra ilk defa bugün çok iyi oynadı..

Sürekli millete laf atarak ortamı germeye çalışıyorsunuz şu tavrınızdan artık vazgeçseniz iyi olacak gerek yok tartışıp insanların bir birini kırmasına veya ceza almaya.

Drogba 3 4 maçtır takımı cok bozuyor. Umut burak ikilisini gördük bugun ne kadar etkili oldu. Reis geldiği formundan be tavrından çok uzak. Kendini cok üstünde görüyor takımın

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba 90 dakika oynadığında top şişirerek yoruyoruz sonra oyundan düşüyor, hep 2. yarı oyuna girse yorgun defansa karşı çok daha etkili olur.Duran toplar konusunda da geride durursa futbolculuğuna söyleyecek laf yok zaten.

Sürekli millete laf atarak ortamı germeye çalışıyorsunuz şu tavrınızdan artık vazgeçseniz iyi olacak gerek yok tartışıp insanların bir birini kırmasına veya ceza almaya.

iyi de dostum ben ortamı germeye falan çalışmıyorum..

ben orda bi resim yayınladım, takımdaki yerli-yabancı ayrışmasına vurgu yapmaya çalıştım ama aysal yandaşları bana hopla, zıpla, kuş, kanarya gibi satşmalarla ortamı gerdiler..

neden böyle saldırıda bulunanlara müsaade ediyorsunuz, aysalı, manciniyi ve takımı eleştirmek suç mu bu forumda??

bu durum hakaret mi gerektiriyor??

Drogba 3 4 maçtır takımı cok bozuyor. Umut burak ikilisini gördük bugun ne kadar etkili oldu. Reis geldiği formundan be tavrından çok uzak. Kendini cok üstünde görüyor takımın

etkilimi oldu :D 1 ver kaçları yok burak 1 kere kaçtı savunma arkasına onuda attı ilk gol dışında doğru düzgün pozisyona giremeden bitirdik yine maçı

Hocam cezayı verin olsun bitsin bakın şikayetimi buradan belirtiyorum. Arkadaşın amacı ve ne olduğu belli. Son mesajlarına bakmanız yeterli.

Bol noktalı kavgalar yakındır demedi demeyin...

1476243_691564644210118_1354369892_n.jpg

BZxyXd1CcAAJkKH.jpg:large

Sozlukte sene basindan beri uyenin biri, galiba su T A A R A B T aynisini soyluyor. Maclari gordukce hak vermemek elde degil. Baros gibi Drogba da takima zarar veriyor. Ne kadar iyi futbolcu olsa da..

Neyse bundan sonra hele bugun ku oyundan sonra zor mac izlerim, cekecek olanlara allah sabir versin :D

valla umutun nesini gördün hocam, ilk devre hani mücadele gücüyle idare etti ama ikinci devre yetersiz oldugunu gördük.

Drogba 5 dakikada Umut´un mac boyunca yapamadigini yapti. Penalti´yi kacirmasi talihsizliktir. 2 kirmizi kart ve bir penalti, daha ne yapsin bir oyuncu bukadar kisa sürede ?

Geri
Üst Alt