Sene sonu gitmeli, klas futbolcu ama aç adam lazım memurlarla top oynanmaz, bu sadece Drogba için geçerli değil

Drogbanin futbolculuğuna laf edemeyiz ama geldikten sonra takımda arkadaşlık havası bozuldu yabancı yerli ayrismasi çok net belli ediyor kendini artik. başarısızlıkta bununda payı çok büyük

Niye edemiyoruz kardesim,eskiden iyidi diye laf söyleme hakkimiz yok mu?aylardan beri yürüdügünü söylüyorum,simdilerde frikik penaltilari heba ediyor,daha ne yapmali bu adam ki millet agzini acsin?Burasi babasinin ciftligi degil.Yetti artik kendini takimdan üstün görmeleri ,yürüyerek maclari bitirmesi.Ben bunlari ilk geldigi zaman yazdigimda ceza yemistim.

Bazıları hala Drogbaya sallıyor ya gerçekten beyin travması geçirecem.Bugün 3 pozisyonumuz var 3ündede Drogba.Selcukun yapması gereken oyunu açma kanatlara top dağıtma işini yapan Drogba.Bir santrafordan nadir göreceğiniz ara paslarını atıp birinin golle sonuçlanmasını sağlayan Drogba.Bir tek kaleye geçmedi 4 gol yedik evet bencede Drogba bu takımdan defolup gitmeli.

Sene sonu geç olur Galatasaray'a acil santrafor lazım hemde üst düzey misal Dzeko City'de forma şansı bulamıyor devre arası Drogba ile vedalaşıp almalıyız yoksa ligde değil şampiyonluk 2.olmak bile hayal...

Drogba büyük sorun gerçekten serbest vuruş konularında artık eskisi gibi olmadığı da çok açık ama şunu atlamayalım bu adam azıcık kıpırdanınca gol atıyoruz umutun attığı golde görüldüğü gibi tüm pozisyonlarımız neredeyse bu adam sayesinde.

Maçı dikkatle izleyin topu bilen tek adam bu ileride amrabat çizgiye saklanıyor pas almıyor umut garip yerlere gidiyor top alamıyor bu adam sadece orta sahaya yaklaşıp defansı bozuyor alan açıyor pas oyununa katılıyor şu takıma topu bilen 4 5 adam almak lazım devre arasında o zaman daha farklı olur durum zaten moral olarak çökmüş vaziyetteyiz transfer dönemine kadar en az kayıpla geçmek lazım.

Once defansla ortasahayi degistirmek lazim . Ama Drogbayla sozlesme kesinlikle yenilenmemeli .

Drogba büyük sorun gerçekten serbest vuruş konularında artık eskisi gibi olmadığı da çok açık ama şunu atlamayalım bu adam azıcık kıpırdanınca gol atıyoruz umutun attığı golde görüldüğü gibi tüm pozisyonlarımız neredeyse bu adam sayesinde.

Maçı dikkatle izleyin topu bilen tek adam bu ileride amrabat çizgiye saklanıyor pas almıyor umut garip yerlere gidiyor top alamıyor bu adam sadece orta sahaya yaklaşıp defansı bozuyor alan açıyor pas oyununa katılıyor şu takıma topu bilen 4 5 adam almak lazım devre arasında o zaman daha farklı olur durum zaten moral olarak çökmüş vaziyetteyiz transfer dönemine kadar en az kayıpla geçmek lazım.

Uzatmaya gerek yok kardesim adam yürüyor resmen,biz onu yürümesi icin almadik,hele sag solla trip atsin diye hic almadik.

drogba cok büyük topçu herseyine eyvallah ama artık fiziği zorlu maçları kaldırmıyor çok seri bi oyuncu zaten değildi ama artık topa zor uzanıyor ve malasef bence bu çok açık

Niye edemiyoruz kardesim,eskiden iyidi diye laf söyleme hakkimiz yok mu?aylardan beri yürüdügünü söylüyorum,simdilerde frikik penaltilari heba ediyor,daha ne yapmali bu adam ki millet agzini acsin?Burasi babasinin ciftligi degil.Yetti artik kendini takimdan üstün görmeleri ,yürüyerek maclari bitirmesi.Ben bunlari ilk geldigi zaman yazdigimda ceza yemistim.

Niye edemeyiz çünkü senin kalecin eray sol bekin dany stoperin chedju yedeklerin sabri emre aydin aykutsa drogbaya birşey diyemeyiz önce bu çöpleri atalım sonra drogbaya laf edelim

Elimizde bir iki tane kaliteli adam var zaten

Niye edemeyiz çünkü senin kalecin eray sol bekin dany stoperin chedju yedeklerin sabri emre aydin aykutsa drogbaya birşey diyemeyiz önce bu çöpleri atalım sonra drogbaya laf edelim

Elimizde bir iki tane kaliteli adam var zaten

O saydiklarinin toplami drogba kadar para almiyor!!O saydiklarini aldiran kim oldugunu konusmaya gerek yok herhalde,sezon basi adam gibi yedek kaleci almayan adamlara ülkemde imparator diyorlar.

büyük oyuncu ,reis, adam gibi adam ama sene sonu güle güle ,seni her daim iyi anacağzı koca adam

Eğer Ünal Aysal'ın hedefleri büyükse (hareketleri tam tersini gösteriyor ya neyse..), 35 yaşındaki bir futbolcu ile sözleşme yenilenmemesi gerekiyor. 2 sene için 10 milyon Euro vermek saçmalık olur. 1,5 sene izledik, iyice rezil olmadan teşekkür edip yolları ayırmak lazım.

Sene sonu guzel bi sekilde ayrilmamiz gerek,sakin sozlesme filan onermesin yonetim isin iyice b*ku cikar bu belli oldu.

İyice saldı. Tabii artık yaşı ilerledi ve takım öyle bir oynamalı ki, Drogba'ya sadece bitirmek kalsın. Ama malesef olmuyor. Adım adım MLS'ye doğru gidiyor gibi.

O saydiklarinin toplami drogba kadar para almiyor!!O saydiklarini aldiran kim oldugunu konusmaya gerek yok herhalde,sezon basi adam gibi yedek kaleci almayan adamlara ülkemde imparator diyorlar.

Nasıl o kadar para almıyor.?

Sabri 10 yildir takimda yilda 1 milyon euroda 10 milyon euro artı tonla prim almis drogba bu parayı 2 yılda alacak ama Drogba'nın 2 yilda katkıları ortada sabrinin 10 yıldır neler yaptığı ortada ayrica eraya verilen aylik 5 bin tl ye bile yazık israf bunların sorumlusu da dediğin gibi fatih terim

ülkene uefa kupasini getiren ve camiana 6 tane sampionluk yasatan. milli takimi avrupa kupasinda yari final heycani yasatan adama birakda bu 5 para etmez ülke futbolunda imparator denilsin kardes ya. bir kaleci alinmadi veya 2-3 yanlis hatali transfer yapildi diye adama demediginiz kalmadi resmen. dünyada transfer hatasini yapmayan bir tane hoca yokdur.

Geri
Üst Alt