iyi oynamış galiba maçı izlemedim ama selçuka yaptığı asist güzeldi

Şu adamı bir santrfor oynatamadık ya giderse en çok ona yanacam ,

bitirdik adamı ve hala laf ediyoruz ...

Gs'mizde ayrışma yok, huzursuzluk yok diyen zihniyete duyrulur;

'Demoralize ediyor'

Habertürk'ün haberine göre; yakın çevresine dert yanan Drogba, İstanbul'u çok sevdiğini ancak Galatasaray'da mutlu olmadığı için nikah tazelemeye yanaşmadığını itiraf etti. Yıldız golcü, "Çin'den hem rekabetten uzaklaştığım ve hem de sözleşme şartları yerine getirilmediği için ayrıldım. Galatasaray'ın teklifi de çok cazipti ve Şampiyonlar Ligi beni çağırıyordu. Geçen sezon oynadığım futboldan ve yaptıklarımızdan keyif aldım. Ama bu sezon işler düşündüğüm gibi gitmiyor. Benim için önemli olan, bulunduğum yerde mutlu olmak. Mutlu değilim. Takımdaki huzursuzluklar da beni demoralize ediyor. Bu yüzden gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldım." diye konuştu.

böyle her habere inanıyorsan işin kötü senin

Yıl olmuş neredeyse 2014, hala Habertürk okuyan, hatta okuması yetmezmiş gibi ciddiye alanlar var.

ilerdeki ofsayt adam yüzünden geri gelip duruyor. oynamasada olurdu diyen bile var.pöf.

Acaba Drogba bizden gitmeden önce, diğer oyuncularımız Drogba'ya pozisyon hazırlayabilecekler mi? Ben Drogba aldık diye biliyordum ama bildiğiniz amele almışız biz Burağın arkasına.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

dün baya istekliydi drogba ama forvet olarak aldimiz adam burakin arkasinda oynamasi hic hos degil

1 artı 1 yıllık sözleşme uzatmaliyiz

Takım kötü gidince hep yildiz oyuncular Güme gider bu sefer bu olmasın

Adam oynayınca Galatasaray şahlanıyor.

Haftaya Ankara'ya gelecek onunla aynı sınırlar içinde olacağım diye heyecanlanıyorum.

Saka gibi, 1 sezon olacak, Ocak-Aralik biz adami kullanamadik. Saka gibi.

Suha'nin amele ornegi cok iyi oturmus, adam milletin arkasini toplamaktan son vuruslari yapacak gucu bulamiyor. Herhalde 3-4 yas daha erken gelse tek basina 3-4 kisilik oynarmis. Saka gibi ya.

Drogba gibi adami kullanamadan gonderecegiz.

Adam 70 dk boyunca 4 kez falan topa dokundu ama müthiş oynamış :)

Hemen her maç böyle oynuyor 90 dakikanın 80 dakikası hiçbir halt yapmıyor 5-10 dakikalık dilimde 1 çalım atıyor ya da 1 pas atıyor hemen müthiş oynamış oluyor.

Dalga geçilen Webo her maç yırtıyor bir yerlerini.Adam Elazığ maçında hiçbir halt yapmadı ama yine müthiş oynadı diye övülüyor.

Adam pres yapmadı koşmadı alanını kapatmadı gol atmadı bazı anlarda saçmaladı. Ha İ.kaşa çalım attı müthiş adam...

Juventus maçında iyi oynamak için her şeyi yapacak yine. Ama Gençlerbirliği maçında da sahada hiçbir şey yapmayacak..

Geri
Üst Alt