- 16 Haziran 2010
- 204.179
- 156.297
- 6.838
[media]https://www.youtube.com/watch?v=47AX6NiPkjg[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini son maçlarda eleştirdim ama şimdi anlıyorum ki Burak'a pozisyon yaratmaya çalışmaktan yoruluyor bu adam, Drogba'yı pozisyon yaratmaya değil gol atmaya yönelik oynatırsak çok daha iyi olur :016:
Ha şunu bileydin neyse bunu görmeniz de olumlu bi gelişme. Burakın yanına kimi koyarsan koy adam bi kere mental olarak çöker. Burak bey boş kaleye atsın diye adam 90 dakika kıçını yırtıyor. Burak denen zavallı boş kaleye de atamadı ya neyse adını bile anmak istemiyorum.
Bu adamin yaninda Tevez gibi biri olsa 3-5-2'de varya, arkalarindada Sneijder.. Ne muthis takim olur ya. Drogba'nin yanina hizli top kontrolu iyi top surebilen bir forvet lazim. Yabanci tercihimdir.
Bu adamin yaninda Tevez gibi biri olsa 3-5-2'de varya, arkalarindada Sneijder.. Ne muthis takim olur ya. Drogba'nin yanina hizli top kontrolu iyi top surebilen bir forvet lazim. Yabanci tercihimdir.
su serbest vuruslari sino'nun kullanmasi lazim. Drogba'nin sirf kafa ile attigi 15 golu olmasi lazim bu ligde. 1 tane bile yok inanilir gibi degil. Drogbayi alipta onu bu kadar mundar edebilen baska bi kulup olamazdi
var bir tane kafa golü reisin
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Up50-A6HSv8[/media]
cokmus valla keske yarimini bu sene yarimini gelecek sene ataymis
orta açma özürlü olduğumuzdan kullanamıyoruz ki reisi ,fenerde oynamış olsaydı caner ve gönülün ortaları sayesinde toplamda 15 golü bulurdu herhalde
ya onu diyorum ya bende, selcuk efendi 2 kez ust uste mundar etti korneri. Frikiklerde kanatlara gore Riera ya da Sneijder kullanmali serbest vuruslari. Kaleye vurmadada Sneijder-Drogba-Selcuk uclusu kullanilabilir. Her ne kadar laf edilsede ben begeniyorum Drogba'nin frikiklerini. Chelsea kariyerini izleyenler bilir her noktadan kavisli, kavissiz, sert, yumusak tonla frikik golu var.
Ama iyi orta acmaliyiz artik, faydalanalim su adamdan.
adam kendi çabasıyla birşeyler yapıyor paşa maçındaki asisti buna örnek,daha fazla kanatları kullanmak lazım, drogba zaten her gelen ortayı bir şekilde indiriyor ama biz orta bile açmıyoruz nasıl bir mantıksa