[media]https://www.youtube.com/watch?v=47AX6NiPkjg[/media]

Kendisini son maçlarda eleştirdim ama şimdi anlıyorum ki Burak'a pozisyon yaratmaya çalışmaktan yoruluyor bu adam, Drogba'yı pozisyon yaratmaya değil gol atmaya yönelik oynatırsak çok daha iyi olur :016:

Ha şunu bileydin neyse bunu görmeniz de olumlu bi gelişme. Burakın yanına kimi koyarsan koy adam bi kere mental olarak çöker. Burak bey boş kaleye atsın diye adam 90 dakika kıçını yırtıyor. Burak denen zavallı boş kaleye de atamadı ya neyse adını bile anmak istemiyorum.

Burak yüzünden %50'si ile oynayabilen bir Drogba izlemek zorunda kalıyoruz geldiğinde beri. Bu halde bile tüm gollerimizde baş rolde adam.

Ha şunu bileydin neyse bunu görmeniz de olumlu bi gelişme. Burakın yanına kimi koyarsan koy adam bi kere mental olarak çöker. Burak bey boş kaleye atsın diye adam 90 dakika kıçını yırtıyor. Burak denen zavallı boş kaleye de atamadı ya neyse adını bile anmak istemiyorum.

Burak ya bizi ya takım arkadaşlarını çıldırtacak en sonunda

Bu adamin yaninda Tevez gibi biri olsa 3-5-2'de varya, arkalarindada Sneijder.. Ne muthis takim olur ya. Drogba'nin yanina hizli top kontrolu iyi top surebilen bir forvet lazim. Yabanci tercihimdir.

Bu adamin yaninda Tevez gibi biri olsa 3-5-2'de varya, arkalarindada Sneijder.. Ne muthis takim olur ya. Drogba'nin yanina hizli top kontrolu iyi top surebilen bir forvet lazim. Yabanci tercihimdir.

Aynen..Kasımpaşa maçında rakipleri geçip sıfıra inip içeri pas atan Drogba gol yapan Burak..Juve maçında rakipleri geçip sıfıra inen pas atan Drogba .. Bi kerede sahadaki diğer forvet bunu yapsa çok daha rahatlayacak hücum..Buraktan bunu göremiyoruz.Az çok tekniği olan her oyuncunun yapabileceği şeyler bunlar ekstra değil aslında..Ama Burak kenara inmiyo..Kenara inmek golden uzaklaşmak zul geliyo ona..Muhammed Demir Mustafa Pektemek Mevlüd Erdinç hepsi yapabiir bunu

Bu arada tevez in freekick inde drogba kafayla uzaklaştırdı topu nasıl zıpladıysa fena.. Farkedemeyenler için tekrar izlemekte fayda var[attachment=5675:uploadfromtaptalk1386851231025.jpg]

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GQ Türkiye tarafından yılın sporcusu ödülüne layık görülmüş reyis :) Ödülüde başkanın elinden almış.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cCtGRSsi19w[/media]

gq-nun-odulu-drogba-ya-verildi-5414862_5820_o.jpg

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

katılıyorum tevez aguero david villa suarez tipinde bir adam olsa efsane olur arkada sneijder ileride drogba ile birlikte yani bu adamların ayarındakini alamazsın ama bu stilde 2.sınıf bir topçu bile olsa fark yaratır

su serbest vuruslari sino'nun kullanmasi lazim. Drogba'nin sirf kafa ile attigi 15 golu olmasi lazim bu ligde. 1 tane bile yok inanilir gibi degil. Drogbayi alipta onu bu kadar mundar edebilen baska bi kulup olamazdi

su serbest vuruslari sino'nun kullanmasi lazim. Drogba'nin sirf kafa ile attigi 15 golu olmasi lazim bu ligde. 1 tane bile yok inanilir gibi degil. Drogbayi alipta onu bu kadar mundar edebilen baska bi kulup olamazdi

var bir tane kafa golü reisin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Up50-A6HSv8[/media]

orta açma özürlü olduğumuzdan kullanamıyoruz ki reisi ,fenerde oynamış olsaydı caner ve gönülün ortaları sayesinde toplamda 15 golü bulurdu herhalde

ya onu diyorum ya bende, selcuk efendi 2 kez ust uste mundar etti korneri. Frikiklerde kanatlara gore Riera ya da Sneijder kullanmali serbest vuruslari. Kaleye vurmadada Sneijder-Drogba-Selcuk uclusu kullanilabilir. Her ne kadar laf edilsede ben begeniyorum Drogba'nin frikiklerini. Chelsea kariyerini izleyenler bilir her noktadan kavisli, kavissiz, sert, yumusak tonla frikik golu var.

Ama iyi orta acmaliyiz artik, faydalanalim su adamdan.

ya onu diyorum ya bende, selcuk efendi 2 kez ust uste mundar etti korneri. Frikiklerde kanatlara gore Riera ya da Sneijder kullanmali serbest vuruslari. Kaleye vurmadada Sneijder-Drogba-Selcuk uclusu kullanilabilir. Her ne kadar laf edilsede ben begeniyorum Drogba'nin frikiklerini. Chelsea kariyerini izleyenler bilir her noktadan kavisli, kavissiz, sert, yumusak tonla frikik golu var.

Ama iyi orta acmaliyiz artik, faydalanalim su adamdan.

adam kendi çabasıyla birşeyler yapıyor paşa maçındaki asisti buna örnek,daha fazla kanatları kullanmak lazım, drogba zaten her gelen ortayı bir şekilde indiriyor ama biz orta bile açmıyoruz nasıl bir mantıksa

adam kendi çabasıyla birşeyler yapıyor paşa maçındaki asisti buna örnek,daha fazla kanatları kullanmak lazım, drogba zaten her gelen ortayı bir şekilde indiriyor ama biz orta bile açmıyoruz nasıl bir mantıksa

3-5-2yi devre arasina ya da en gec seneye kadar kullanmak gerek. Ben bu 3-5-2 yi pek tutmadim. Drogba'dan ve sneijder'den maksimum verim alamayiz. Heleki 3-5-2'yi burak ile oynayamayiz. Drogba'ya yazik ediyoruz bu tur sistemlerde. Mancini'ye sorsak eminim 4-2-3-1 sisteminde oynatir takimi ama malzeme yok onada. Muhtemelen bu sisteme gore transfer yapar. Drogba o sistemde bizi hala mest eder. En sevdigim iki oyuncumuz zaten sino didi gerisi herkeste ayni melo muslera gibi

Geri
Üst Alt