Santos: Drogba wage too high - Goal.com

Reports in Brazil claim Santos offered Drogba a short-term, two-month deal, only for the player to turn down that proposition, with Rodgrigues admitting the move was out of the financial reach of his club.

“Talks happened, but the money is very high,” he told reporters.

“It is a dream of the fans, but Santos has no condition to hire. We would love to [sign Drogba], but there is no possibility.”

Galatasaray'a gelmeden önce onlar Drogba'yi almak istiyorlardi, fakat onun maaşini ödemeyecegini söylemişler.

1549447_743958928965938_904310620_n.jpg

ben biraz uzak kaldım galiba, Drogba biryere mi gidiyor?

Transfer nöbetinde yapılan kadrolarda yok, Drogba'nın

yerine sunu alalım gibi konusmalar geçiyor.

Drogba isten miyorsa, şaşarım.

Abi şu adam hala tartışılıyor burakla felan kıyaslanıyor ya işte o zaman diyorumki keşke gelmeseydin be Drogba.Necatiyle sercanla felanda paklardı bunlardı.Ve konu dışı inşallah sende gelmezsin Ronaldinho çünkü bu ülkeye fazlasınız.Yanlış anlaşılmasın kusura bakılmasın.

Abi şu adam hala tartışılıyor burakla felan kıyaslanıyor ya işte o zaman diyorumki keşke gelmeseydin be Drogba.Necati sercan felanda paklardı bunları.Ve konu dışı inşallah sende gelmezsin Ronaldinho çünkü bu ülkeye fazlasınız.Yanlış anlaşılmasın kusurada bakılmasın.

Abi şu adam hala tartışılıyor burakla felan kıyaslanıyor ya işte o zaman diyorumki keşke gelmeseydin be Drogba.Necati sercan felanda paklardı bunları.Ve konu dışı inşallah sende gelmezsin Ronaldinho çünkü bu ülkeye fazlasınız.Yanlış anlaşılmasın kusurada bakılmasın.

geçenlerde bir arkadaş vardı burak drogbadan iyi,drogba çok top eziyor falan diyordu, direk o arkadaşı ignore edip mesajını raporlamıştım hiç unutmam

Aradan bir sene geçti neredeyse. Ben Drogba'nın Galatasaray'ımızda oynadığını hala tam olarak kavrayamama rağmen. Drogba'ya hakeret vari laflar ederek gönderilmesini isteyenler var. Eğitimsizliğine tüküreyim Türkiyem.

[attachment=6502:jqhkb.png]

Ekli dosyalar

• jqhkb.webp
    jqhkb.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 366
Cok kotu basladi mac eksikligi sakatligi ama ona yapilacakken onu yaptigi bir bilek orta penaltiyi ve golu getirdi.

3 tane düzgün kontrol edip bizi pozisyona sokabilecek top yakaladı hepsi de ofsayttı arkadaş onun haricinde hepsini ezdi zaten.

Geri
Üst Alt