Drogba'nin son kariyer hedefi Chelsea'yi yenmek. Kendi yormayacak, sakatlik riske girmeyecek. Balotelli & Gabbiadini bosuna mi istiyorduk? Sezon Sonu yolcu.

Büyüksün Drogba,seni cok seviyoruz ama Sezon Sonunda artik yolcu zamani...

Sezon sonu plaketini verip güzel bir törenle uğurlanmalı. Bazen çok kızdırıyorsun Didier.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

daha fazlasını beklemek hata olur... sadece 45 dakika oynatsak daha verim alırız... yerine balotelli olsa hoş olur seneye.... bize çok değer kattı teşekkürü haketti tadında bırakmak lazım....

Tesekkür etmek lazim kendisine. Sezon sonu gitmeli. Iyi isler yapti, renk katti, heycan verdi.

Chelsea maçları bizde ki son kariyer hedefleri olabilir.

genc ve atletik bı oyuncuyu tercıh ederım mac secen oyuncu gerekmıyor bıze...sahada oldugunda uzun toplardan bıktım artık

Neyse en azından 1 buçuk sene formamız altında izlemiş olduk.

Tokatsporlular şu halini görüp de isteklerinden vazgeçerlerse şaşmamak lazım.

sana noldu yaa tanıyamıyorum seni sahada , bunu hiçbir zaman diyeceğimi düşünmezdim ama Burak senden daha faydalı bu aralar , umarım en kısa sürede toparlanırsın

Hortumcu olarak görüyorum bu adami artik. 4-5 tane oyuncunun maaşini götürüp yarim oyuncu kadar performans sergilemeyen bir hortumcu. Geçen sezon es-es maçinda son saniyede frikik i heba ettigi gün katkisindan fazla zarari olacagini anladim. Bir Keita, bir Santos bile taraftarin zihninde daha fazla yer edindi.

Biri suna anlatsin bu kulubun buyuklugunu kendini kulupten buyuk saniyo.Yas 36 mis falan anlamam ben yillik 5 m € alirken yasa bakmioyodu ama eller belde gezmeler falan noluyoruz ya bu ruhla mi seri yapcaz ikinci yari elmanderde bunun kadar gol atiyodu ama en azindan iki kati kosuyodu bilincindeydi herseyin sahada kosmaZ her frikigin basina gecer sanki hepsi gol oluyomus gibi frikiklerinin %80 i tribunlere gidiyo.Sezon sonu nereye gidiyosa gitsin cinde buna niye para vermedikleri belli oluyo

Sunu soylemek istedim, haftalardir icimdeydi artik yaziyorum, bunu sadece son maca gore yazmiyorum.

Drogba bence mac seciyor, evet, uzun zamandir bizim takimda yabanci oyuncular mac sezmez idi, mesela Melo secmez, Muslera oyle, Sneijder de oyle (ilk basta biraz suphem vardi), ama Drogba bunu yapiyor.

Bu ya yasindan dolayi olabilir, yani bu yasta bu kadar mac trafigini kaldiramiyor ve dogal olarak tam verimli olamiyor, bana oyle gozukuyor sonucunda.

Yada Turkiye ligi zaten dandik, ben kendimi buyuk maclara saklim havasi var gibi, bakiyorum kritik maclarda adam isini gayet iyi yapiyor, ama boyle koy takimlara karsi hic varlik gosteremiyor..

Bu da biraz kendisini bizden buyuk (Turkiye den) gormesinden olabilir, adamin simdi gunahini da almak istemiyorum ama haftalardir Drogba yi begenmiyorum.

Sunu soylemek istedim, haftalardir icimdeydi artik yaziyorum, bunu sadece son maca gore yazmiyorum.

Drogba bence mac seciyor, evet, uzun zamandir bizim takimda yabanci oyuncular mac sezmez idi, mesela Melo secmez, Muslera oyle, Sneijder de oyle (ilk basta biraz suphem vardi), ama Drogba bunu yapiyor.

Bu ya yasindan dolayi olabilir, yani bu yasta bu kadar mac trafigini kaldiramiyor ve dogal olarak tam verimli olamiyor, bana oyle gozukuyor sonucunda.

Yada Turkiye ligi zaten dandik, ben kendimi buyuk maclara saklim havasi var gibi, bakiyorum kritik maclarda adam isini gayet iyi yapiyor, ama boyle koy takimlara karsi hic varlik gosteremiyor..

Bu da biraz kendisini bizden buyuk (Turkiye den) gormesinden olabilir, adamin simdi gunahini da almak istemiyorum ama haftalardir Drogba yi begenmiyorum.

Drogba'nın şu dakikadan itibaren kafasında sadece Chelsea ile oynayacağımız maçlar var. O maçlar da bittikten sonra olur da elenirsek Drogba artık bir nevi emekliliğini ilan eder. Ha elenmezsek de CL'de gittiği yere kadar gidecek, CL defteri kapandığı anda onun için hem Türkiye hem Avrupa defteri kapanacak. Sonrasında hep kafasında ki American Dream'i gerçekleştirmek üzere adımlarını atacak.

Geri
Üst Alt