Golü isteyen güçlü bir Drogba izledik dün. İlk geldiği zamanlardaki gibiydi. Pozisyon bulabilir veya bulmayabilir, iyi veya kötü oynayabilir ama sahada tam bir lider olarak oynuyor. Keşke kaptanlığı taşısaydı bu maç güzel bir jest olurdu. Bekledim de maç anına kadar ne yalan söyliyim.

Hepimiz Chelsea maçını bekliyorduk ama Drogba açısından umduğumu bulamadım ..Adam basbas bağırıyor sözleşme uzatmayın diye.. Beğenenler neye göre beğendi adam 1 sene bu maç için bekledi bırakın da Antalyaya oynadığından biraz daha iyi oynasın.. Diğer forvetlerimizin de kötü olması Drogbanın iyi olduğu anlamına gelmez

İyiydi, golden önce takımı ateşledi.

Burak gibi her topu rezil etmiyor. Fazla kosmasada yine oyun zekasi ile son tercihleri iyi yapabiliyor.

aga adam napsin burak bi top atiyo 5 metre arkasina gidiyo top

sneijderida solda kolay hapsettiler besleyecek adam kalmadi dun oyunda

son 10 dkkda cikmasida cok sacmaydi eger sakatligi fln yoksa

Efsane isim ama işi bitmiş.

Pek kostugu yok, keske onu 5 sene filan alabilseydik.

dün sahada kalsaydi maci alirdik. drogba cikti bizim icin mac bitti bir kere bile tehlike yaratamadik.

biliyordum etkisiz kalacagini dün. Tüm gücünü stamforda biriktirdi kara aslan herkese görecek o macda neler yapacak. Rize macinda dinlendirilmesi gerekiyor acilen.

yanlış yazdıysan geri alırım eleştirimi ama hassasım kelimelerin doğru yazılması konusunda naçizane sebebi bu alıntı yapmamın..

Keşke 1-2 sene daha erken gelseydin Drogba. Ah keşke. Ağızda bir tat bırakıp ya gideceksin ya da performansın eskisi gibi değil. İnşallah toparlarsın. Seni 1 sene daha izlemek isterim çünkü. Takıma inanılmaz bir hava kattın her şeye rağmen özellikle Avrupa'da.

Drogba zamanı geldiğinde gidecek ve biz bu videoyu izleyip duygulanacağız. Vay be Drogba bizde oynadı diye.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qiP5Mrw5VN8[/media]

Bizim kara oğlan Bruma da videoda Beşiktaş'a attığımız golün içinde var bu arada. Biri gidiyor, biri geliyor. Hayatın döngüsü :)

Chelsea maçında istediği zaman kucağa alamıcağı defans olmadığını gördük. Baba hala oynayabiliyor :cool-78:

Çizgi filmini mi çekiyorlar Drogbanın. Öyle haberler dolaşıyor sağda solda. Tsubasa tarzı :D

Rize maçında kulübede olmalı bence.11'de olursa da tek forvet olmalı.

Geri
Üst Alt