Her ne olursa olsun giderken ona güzel bir kutlama yapmalıyız.Ligin ikinci yarısı hariç bize birçok maç kazandırdı.

zaten kendisi bizim efsanemiz falan degil bizim efsanelerimiz KEITA gibi LINCOLN gibi bize has adamlardir

drogbayi efsane gorenlerin akli balansindan supheci olurum: su sekilde:

QA.jpg

Onlar değil ama Drogba da değil,efsane olmak farklı şey,kariyerli olmak farklı şey.Drogba,Chelsea efsanesidir,Gs efsanesi değil.Efsane tanımını küçültmenin bir anlamı yok.

Konuya gelirsek,dün gerideyken 50 metreden vurdu ya,bitti tamamen gözümde.

Gerçekten çok şey kattı ama şimdiye kadar git be reis

tapa tapa duuu

Abi ne bekliyonuz ki 36-37 yaşındaki adamdan? Topu alıp iki adam geçip gol atmasını mı? O eskidendi be kardeşim. Drogba'nın Drogba olduğu senelerdi. Fiyatı da o zaman 40-50 den aşağı değildi. Bize yapacağı katkı ceza sahası içinde olmalıydı. Ama o hep ceza sahası dışında orta sahaya yakın yerde top alıp rakip geçmeye çalıştı. Bir de 50 m öteden frikik atmaya çalıştı hep. Biraz daha böyle devam ederse çok antipati toplayacak. Kendinden nefret ettirmeden sene sonu güzelce ayrılmak en mantıklısı. Zaten kala kala kupa kalmış elimizde bir de ikincilik tabi.

Millet vurdumduymaz tavırları için kızıyor,kötü oynadığı için değil.Şu farkları gözünüzü seveyim anlayın artık.

Hala Drogba'nin transferi sportif basariya yönelik olmadigini anlayamadi bu taraftar Bu transferin sebepleri baska.

Yine de 36 yasinda olan adam bize müthis katki saglamistir. Hem sportif hem marka anlaminda. Yalniz daha sezon basinda yazdigim gibi kendisini cok yanlis kullandik. Belkide kendisi birseyleri ispatlamak adina sahada basmadik yer birakmak istemiyor. Ama unutmamaliyiz ki adam 36 yasinda.

Kadro planlamamiz skandal resmen. Kanatlarimiz olmadigindan Drogba'yi ceza sahasi golcü olarak kullanamadik hic. Sürekli bizde Playmaker rolüne sahiplenmek istedi. Bunda bizim de sucumuz var tabi ki. Drogba'nin futbol özelliklerine yakismayacak beklentilere girdik, giriyoruz.

Bunda tabi biraz sanssizlikta var. Bruma gibi bir kanat oyuncusunun sakatlanmasi, yabanci sinirlamasinin Bruma'nin sürekli oynamasina engel olmasi veya Burak gibi yeteneksizin yaninda yer almasi. Selcuk gibi beceriksiz sabotecinin takim arkadasi olmasi gibi...

Yoksa tek forvet Drogba oynamaliydik. Bugün dünyanin en iyi golcülerinden Ibrahimovic bile macin cogu kimsinda yürüyor sahada. Ofsayttan bile cikmiyor adam. Takiminin topa sahip olmasini ve ayaklarina getirmesini bekliyor Ibra.

Biz ise tam tersi Drogba'yi hem golcü, oyun kurucu ve defans olarak kullaniyoruz. Birak 36 olmasini, 25 olsa bile yorulmasi gayet dogal.

Gercekten cok büyük futbolcu ve adam bu Drogba. Helal olsun sana. Egosu mu yüksek? Drogba nin egosu yüksek olmayacakta kimin olacak? Görüyorsunuz yerli oyuncularin nasil su sinirlamadan dolayi yüz bulduklarini..

Kaldi ki Drogba hep böyledi.

Sezon sonu ayrilacaksin büyük ihtimalle. Emeklerin icin tskler. Cok daha seyler katabilirdin bize, hemde sportif acidan. Ama kadro planlamamiz ve sartlar izin vermedi.

Sartlar derken hem sinirlamayi hemde yerli oyunculari kastediyorum.

Senden sonra bunun altinda kalan bir diger isim Wesley Sneijder olacak. Ama bu ülke böyle gittikce bunlar degismeyecek.

Ama ben yurtdisinda yasayan biri olarak cok rahat söyleyebilirim ki, bize sportif disinda katiklarin cok cok önemli. Galatasaray'in uluslararasi yeniden marka haline gelmesini bir sana, bir Sneijder'e birde baskan Ünal Aysal'a borculuyuz.

Tabi o arada görev alan teknik direktör Fatih Terim'i de unutmamak gerek. Cok kizginim kendisine, ama o ayri konu.

Didier Drogba #11

Bakarsin yolumuz birgün yine kesisir büyük adam. Seni bu forma altinda bu gözler izledi, sükürler olsun.

didier_drogba_galatasaray_soccer_m59100.jpg

Reklam açısından iyiydi Drogba...Çok güzel birşey onun ismi formamızın arkasında yazması.Belki takım olarak inansaydık Drogba da katkı yapabilirdi Chelsea maçında.Şimdi geride kalan haftalarda iç saha maçlarında değerlendirilmelidir sadece Drogba.Sezon sonu gitmeli zaten.Emekleri için şimdiden teşekkürler Drogba...

drogbayı sportif başarı için almamışız böyle bir yorum da okudum ya gam yemem artık ölsem de .. adamı nerden tutsan kırılıp dökülüyor tabi nasıl savunacağınızı şaşırdınız bu şovenisti

sahibinden satılık yıllanmış ego delisi EFSANE nizle mutluluklar

Drogba'ya maçta 2-3 kere top geldi onda da röveşata veya uzaktan uzaya gönderdiği toptaki tercihlerini eleştirebiliriz ama asıl eleştirmemiz gereken Galatasaray gibi bir takımın ileriye top taşıyamaması taşısa bile orada hiç tutamaması olmalı demek ki oyun planımızda bir yanlışlık var. Mesela sadece bir kere soldan Alex orta açabildi , Drogba ona çıkıp kafa vurup içeri indirdi bu adam sırf orada bile bitmediğini gösteriyor , bence biz kullanamıyoruz. Kanatlarda Sneijder-Burak yerine sürekli orta açana oyuncular kullansak adam en kötü bir kafa golü sallar.

umarim yönetim drogba ile sözlesme uzatmaz arkadaslarin dedi gibi tesekür edecek ve yollari ayiracaksin kendisiyle. sonuc olarak katkilari oldu maclarda ama aldi paraya göre yeterli degil ve bizde kalmak istese en az 3.5-4 milyon net ister buda cok olur

hacı ne drogbaya nede sneijder'e kızamıyorum ofansif oyuncunun görevi defansa gelip top çıkarmak değildir. Bu iki adamı tamamiyle ofansa yönelik kurgularsn yanlarına diğer oyuncuları koyarsın.

Aslında yapmamız gereken şey buydu bizim Öyle yada böyle orta sahayı kalabalık tutup ileride drogbayı tek oynatacaktık. Duran topaları kullanmayı denicektik.

İşin özü günün anlam ve önemine yakışır bir oyun oynayacaktık.

Biz bu adamlaran futbola yeni başlamış orta saha oyuncusu gibi olmasını istedik. Kurgumuz oyun stilimiz yanlış.

Elenmemizin nedeni bu adam değil yanlış kurgu yanlış oyuncular.

Misal yukarıda biri drogba maç boyu yürüdü yazmışta sorum şu orta saha olan selçuk bu maç ve sezon farklı birşey mi yaptı.

umarim yönetim drogba ile sözlesme uzatmaz arkadaslarin dedi gibi tesekür edecek ve yollari ayiracaksin kendisiyle. sonuc olarak katkilari oldu maclarda ama aldi paraya göre yeterli degil ve bizde kalmak istese en az 3.5-4 milyon net ister buda cok olur

5 Milyon Euro +2 Milyon Euro imza parası istiyormuş. O paraya hayatta olmaz.

En fazla 3-3.5 Milyon Euro verilir Drogba bile olsan 36 yaşında.

Takimin ruhu olmasi icin bana gore adalet saglanmali, oyunculara bu durum hissettirilmeli.. Takimda is yapmayan adamlara 3 milyon 6 milyon euro verirsen az alan adam her ne kadar karaktersizce gelse de brn niye kendimi yirtayim der.. Yonetim buna imkan vermemelidir. Bunun icin bana gore oncelikle Drogba`dan baslamak uzere Eboue ve bnzeri yoklari oynayanlar yollanmali, ise yarama potansiyelli adamlarin yuksek maasi denge profiline cekilmeli, takimdaki maas durumuna gore gevsek oynayan adamlara da gerekli yaptirimlar yapilmalidir.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sene iyi oynadığı maç bir elin parmak sayısı kadar değildir . Dünyada oyun zekası , güç olarak en iyilerinden biri diyebilirim . Ama o da bir insan . Ve artık 36 yaşında . Çok çabuk yoruluyor . Ben gitmesin diye bu dönem değil yazın söylemiştim . Şimdi bir senemize yazık oldu . Seneye Balotelli , İbrahimoviç için tüm şartlar zorlanmalı . Eğer olmuyorsa Dzeko veya Benteke isimlerinden birini almalıyız . Her şey için teşekkürler Drogba .

Hadi güle güle sana. Bol bol para cezasi keselim kulübümüzle alay ediyor cogu zaman.

Drogba geldıgınden berı takıma benım bekledıgımden cok daha fazla katkı yaptı. Ozellıkle bu sene sampıyonlar lıgınde 2. tura kaldıysak bu drogba sayesindedir. Herseye ragmen tesekkur edılmelı seneye sozlesme yenılenmemelıdır.

Sezon sonuna kadar bizim malımızsın hadi ballı herif.

Geri
Üst Alt