Zaman nasıl geldi geçti anlamadım. Maç özetlerini yada gollerini görünce diyorum ki "Vay bee Drogba biz de oynamış." Chelsea senin evin ama Galatasaray'ı da evin bil didier :(

Cidden 1.5 sene bu adam bizde oynadı ama 1.5 ay gibi geçti, birşey anlamadık. Son sezon adam oynadığı her maç asist, asist öncesi pas ve gol atmış. 34 maçın 30-31 maçı oynasaydı daha iyi şeyler olacakmış resmen.

oyle deme bazilarina gore drogba 2-3 mac disinda tum sezon boyunca yatmis :devil:

Bu adam rakibin duran toplarında iyi top çıkartıyordu.Bu yönüyle de arayacağız kendisini.

Büyük futbolcu nasil olur sorarsaniz Drogba cevabini veririm. Iyi futbolcu buyuk futbolcu demek degil.

Adam bikere winner. Koymadigi kalmadi. Koca Bayerni okadar bekledikleri 'Finale Dahoam' da (kendi evinde final) kendisi yikti.

Adam bizdede öyleydi. Bjk ye 80 binin önünde koyup kuslari sahaya döken ve FB ye bir finalde kafayla sokup yikan adama Drogba denir.

Real macinda ki golü, girdigi ilk macta hemen farkini ortaya koymasi vs vs. Tam gerektigi anda sahneye cikiyor reis. 1.5 yilda okadar iz birakti ki.

Barosu severim ama bilmem kac yilda FB ye golü bile yok. (Sadece örnek olarak kullandim)

Böyle oyuncular az bulunur. Zaman zaman degerini bilmedik

büyük futbolcu büyük ADAM seni unutmayacağız uzun adam Drogbaba.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Keşke kalıp bizde bıraksaydın be reyiz

Hesap Makinesi

Umarim jubile maci Chelsea ve bizim aramizda olur ve bi devre onlarda, bi devre bizde forma giyer.

Harika olur.

neyini özledınız deplasmanı takmamasınımı

Bu sene kalsaydı muhtemelen tüm öfke,sinir drogba üzerinde toplanırdı. Büyük adam büyük futbolcu falan eyv ama o Trabzon maçında korner bayrağının oralarda yaptığı hareketler dün gibi aklımda, son 6 ay hariç çok iyi katkı verdi tabi orası ayrı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RoTBOAJLOY8[/media]

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Mourinho, Drogba'yı takımda görmeye sıcak baktığını belirterek, "Onu Chelsea tarihinin en önemli golünü attığı için ya da iddia edildiği gibi bir yardımcı antrenöre ihtiyacım olduğu için istemiyorum. Maçlar ve kupalar kazanmak istiyoruz ve Didier, Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri. Kalbinin hala Chelsea için attığını biliyoruz. Başkanımız da bu aidiyetin farkında. Transfer ihtimalini düşünüyoruz. Oyuncu olarak bir ya da birkaç yıl daha bize katılacak mı göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Drogba'nın ilerleyen yaşına rağmen kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, "Didier hala Premier Lig'in ağırlığını kaldırabilecek düzeyde ve bunu duygusal olarak söylemiyorum. Yaşlanmanız kalitenizden bir şey kaybettirmez. Önemli olan maçlara ne şekilde hazırlandığınızdır. Didier'nin profilinde bir oyuncu, kadrosunda bulunduğu her takım için önemli olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

BtZGva4CMAAqsVi.jpg

1.5 senede Süper Kupa,Lig ve Türkiye Kupası'nı aldı ve gitti.Rüzgar gibi geçti.

Geri
Üst Alt