Ulan,bir gün senden ayrılacak olmanın hüznü sardı gecenin bu saatinde :( Büyüksün be Baba...

Drogba'nın ne işi var bizim ligde? Önünde saygıyla eğiliyorum büyüksün BABA.:016:

iDOInSPwwNfgH.gif

Ilk kontrolün sözlükte karsiligi.

Penaltı pozisyonunda kendini yere atmış sanırım ama bu tabiki reyisliğinden hiç bir şey kaybettirmiyor. Büyüksün baba

3-4 gün önce eleştirmiştim Drogba yı napoli ve diğer maçlardaki performansından ötürü. ağır demiştim mücadele etmiyor demiştim. İngiltere yi bekliyormuş reis demekki. bu performansın aynısını 11 ağustosta ve sezonun devamında da bekliyoruz reisten.. harbiden tüm maç çok iyiydi. helal sana aslan

Tam tamına 2. Golde yaptığı sevinci 2-3 sene önce; ulan şu sevinci Galatasaray formasıyla yapsa keşke dediğim çok olmuştu. O zamanlar imkansız gözüküyordu. Ama bugün emirateste binlerce taraftarın önünde o sevinci yaptıya formamızla gözlerim doldu laan.

Bambaşka bir şey bu.

Sen başımıza gelen en güzel şeysin...

Tapatalk ile gönderildi

Kramponunda 11 Drogba yaziyor Riera artik bu konuyu fazla uzatmadan versin Baba´ya 11 numarayi...

Gidip 12 drogba forması alacm ertesi gün riera 11 verip çıldırtacak beni .resmi olarak belli olsa da gidip formasını alsam. Gönül tabi 11 drogba ister

Tapatalk ile gönderildi

Hagi'yi hatırlamıyorum , çok küçüktüm :(Benim Galatasaray efsanemsin Drogba ...

Ben sana nasıl şiirler yazıyım. Seni nasıl anlatıyım ? İlerde çocuklarıma seni anlatacam ve eminim ki hepsi senin videolarını izledikten sonra bana hak verecek..

Sen nasıl müthiş bişeysin. Allahım bugünleri gösterdin ya Drogba bizim takımımızda ya sana ne kadar şükretsek azdır

Kod:
Dilimizde tüy bitti sana gel demekten

Resmen vazgeçtik Mustafa Pektemek'ten

Oğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten

Gel kurtar bizi transfer duası etmekten

Bir saat içinde inmezsen o lanet olası jetten

At arabasıyla alıcaz seni Stamford Bridge'den

Hatırlayanlar ? :triumphant:

Boşuna bu adama şiirler yazılmadı..

İnanılmaz bur oyuncu gerçekten.Haftaya fb de kayacak.Keşke ayı Volkan oynasaydı bu maç.:D

Geri
Üst Alt