tumblr_mrghjwDsAm1s8pz75o2_400.jpg

DD11'in Kayseri hatırası.

biz su an olayin farkinda degiliz , birkac yil sonra vay bee diyecegiz Drogba bizim takimda oynamisti

Bir efsane bizim takımımızda şuan Didier Drogba.Efsaneler yaşları ne olursa olsun hep iyidirler.DROGBA HAGİ ZİDANE vs.

beşiktaşlı olmak harbi zor

burak drogba sneijder

sow emenike

almeida eneramo

:dogrun:

Bugun drogbamizi ilk defa canli izliycem. Meksika - Fil Disi macina gidiyorum. Eboue kadrodami acaba?

Ya şu fenere attığı golü doğru dürüst bir spiker sunsaydı ya.Yandan Levent Tüzemen de "Yere vurduğu için gol oldu" demez mi?

Mümkünse LİG TV ,TRT, NTV'den başka kanallara maç verilmesin özellikle atv'ye.

meksika macindan yeni geldim....ilk yari fil disi sahili top bile yapamadi, sag kanatta oynayan kazma 10 tane orta yapti hepsi disari cikti.. ikinci yari drogba girdi, gozlerime inanamadim... ben hayatimda boyle bir oyuncu gormedim. adam harbiden top class....gol atinca kendimi baska dunyada hissettim.

IMG_0847_zps9b1164c0.jpg

meksika macindan yeni geldim....ilk yari fil disi sahili top bile yapamadi, sag kanatta oynayan kazma 10 tane orta yapti hepsi disari cikti.. ikinci yari drogba girdi, gozlerime inanamadim... ben hayatimda boyle bir oyuncu gormedim. adam harbiden top class....gol atinca kendimi baska dunyada hissettim.

IMG_0847_zps9b1164c0.jpg

Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla 2 tane al da at dercesine nokta orta (pas) attı.

Geri
Üst Alt