- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
arkadaşım tmmda drogba son zamanlarda iyice bozdu bencilleşmeye başladı antalya maçında aynı şekilde devam ederse oynamasın ligde umut oynasın sanki adama küfür etmişim gibi saldırmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım tmmda drogba son zamanlarda iyice bozdu bencilleşmeye başladı antalya maçında aynı şekilde devam ederse oynamasın ligde umut oynasın sanki adama küfür etmişim gibi saldırmayın
Yok arkadaş bizim taraftara Drogba falan fazla gerçekten. Koy Umut'u ileri, arkasına Barış Özbek ve Mustafa Sarp'ı koy. Bizim futbol erbabı taraftara bu yakışır. Drogba bizim neyimize?
Gördüğümüz yanlışları söylemeyelim , hiç eleştirmeyelim yani bu mu ?
Gördüğümüz yanlışları söylemeyelim , hiç eleştirmeyelim yani bu mu ?
Nasıl bencil oynamaya başladı? Burak'la Melo kavgasını ilk hafta kim önledi? Şu bencil drogba![]()
İyide Drogba'nın ölüsü > türkiyedeki tüm forvetler.
arkadaşım ne alakası var dediğimle onun drogba tecrübeli adam sahadaki abiliğine önderliğine bişey demedim oyununu bencilleştirmesi yanlış geçen maç 40 metreden duran topla kaleyi deniyor sanki hergün ordan gol atıyor
İyide Drogba'nın ölüsü > türkiyedeki tüm forvetler.
drogbanın futbolculuğuna laf etmedik kardeşim siz durumu yanlış değerlendiriyorsunuz ilk attığım mesaja iyi bak
Versene o pozisyonun video'sunu, veremezsen bir daha bir şey yazma
nerden bulabilirim bilmiyorum ama galatasaray maçlarını izleyen birisysen hatırlarsın kardeşim
Hangi maç? Merak etme çoğu maçı iki kere izliyorum. 2005-2006'dan beri kaçırdığım lig maçı sayısı 3.
inanmadım bu dediğine çünkü geçen eskişehir maçında oldu bu olay ama olay sadece frikik değil gol atamama gibi bir problemide var buraktan çok kaçırıyor bu aralar
Seni inandırma gibi bir derdim yok. Bakarız şimdi Es Es maçına. İlk yarımı oldu İkinci yarımı? Adam 20 pozisyona giriyor da kaçırıyor dimi?
uzatmayalım kardeşim benim görüşüm budur beğen beğenme drogbayı bende çok severim ama yalan söyleyecek değilim
Uzatmıyoruz zaten sen madem gördün öyle bir şey hatırlıyorsun ne zaman oldu söylersin yoksa uyduruyorsun.
tmm kardeşim ben uydurdum drogba her maç mükemmel oynuyor eleştirmek yok o hep müthiş değilmi