Cevap: #12 Didier Drogba

kadıköy gibi ortamları çok gördüm demekle olmuyo o işler drogba.sen hiç bi takımın bitmeyen balına,hakemlerine karşı koyabildin mi?biz böyle bi babayiğit görmedik hiç...hep lafta kaldı şimdiye kadar.

ayakları bağlandı biçok futbolcunun sırf GS forması giyiyo diye.biz hiç cesaretlisini görmedik o stadda.

chipetpetpetpet

kadıköy gibi ortamları çok gördüm demekle olmuyo o işler drogba.sen hiç bi takımın bitmeyen balına,hakemlerine karşı koyabildin mi?biz böyle bi babayiğit görmedik hiç...hep lafta kaldı şimdiye kadar.

ayakları bağlandı biçok futbolcunun sırf GS forması giyiyo diye.biz hiç cesaretlisini görmedik o stadda.

Hanım pompalımı getir gene kuşlar dadanmış foruma:cool:

3239kusyemi.jpg

dasdsdasdasfasdafa

toteminide al git her başlığa aynı şeyleri yazıp durmuş ne tipler var

Drogba ile Sow'u kıyaslıyorlar ya ona kıl oluyorum.

Drogba sowun yaşındayken premier ligde gol kralı oluyordu chelsea gibi üst düzey bir takımda her sene şampiyonlar liginde mücadele veriyordu.

Sow ise sıradan bir fenerbahçe takımında oynuyor.

ve drogbanın ölüsü sowun dirisine bedeldir.

beyler %100 gerçektir photoshop değil Galatasaray forması giymiş drogba inş. bir gün gerçeği nasip olur :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

945055_10151596627274265_317432478_n.jpg

2 sene önce olsaydı böyle olurdu diye yazılmış postu okumuş bulunmaktasın.. !​

Soyle bir forma yapamadilar yillardir, bunun aynisindan yapsinlar ve hc degistirmesinler, gordugum en guzel Gs formasi

Gerçek adının TEBILY DIDIER YVES DROGBA olduğunu biliyor muydunuz ?

Parçalı Fil! Gs tarihine Hagi'den sonra gelmiş en yetenekli, en büyük yabancı oyuncu! Tam bir lider... Umarım uzun yıllar kulübümüze hizmet eder...

beyler kadıkoyde kafa golü var demedı demeyın :=) selcuk frikik kullanacak selcuk takacak etti 2 burak gününde olursa ayak içi 333 son dakıkalarda onunde şansa mansa top düşer umut atarsa 444 :D 90 artı 1 de penaltı olursa muslera atar 55 :D

Geri
Üst Alt