Cevap: #12 Didier Drogba

amk drogba posteri veriyormuş alayım dedim. çok kötü olmuş. bari bu sezonki forma olsa üstünde.

amkreklam2video.jpg

Asıl Drogba'yı seneye izliycez :ayatollah:

tamam metin oktay forması eyvallah ama drogba da olmamış onu söylüyorum

Gol sevincin korner bayrağına doğru olsun, şikecilerin zemini iyidir iyi :yenieek:

Dün Smart Spor'da Fener-Chelsea maçları vardı.Volkan'ın sol üstüne baya plase denemiş hepsi yukardan dışarı gitti.Yarın yazar inşallah.

Bugün lütfen gol at Drogba lütfen..

O çaçayı yap onlara..

Sonra bir sus işareti patlat...

2 kere hettirik yapar bugun

Soyle bir forma yapamadilar yillardir, bunun aynisindan yapsinlar ve hc degistirmesinler, gordugum en guzel Gs formasi

Armamizda böyle olsa keske hem böylelikle Nike ambleminin üstünde veya altinda Türk bayragi olmaz cünkü cok kötü duruyor. bari Nike ablemini ortada yapin solda Türk bayragi olsun.

çok zor gol atması.mağlum..bize gelenin,bizde oynayanın ayakları düğümlenir fener maçlarında.

Efsane futbolcuların Efsane ünvanlarını almalarının sebebi sonucu onlar değiştirir onlar hangi şart olursa olsun Efsaneler kazanır.Dünya futbolun en büyük efsanelerinden Didier Drogba bugün skoru belirleyecek.

Kadiködye'e gol atip, o meshur sevgini yap, takim galip gelsin.

Ilk yilindan "Efsane" ol :ayatollah:

volkanı kışkırttı bayağı ama volki sabri gibilere artizzlik yapar, drogba üstüne yürüdükçe volkan hızlı adımlarla çıktı,

Seneye Drogba'dan tek forvet olup tüm sezon boyunca oynamasını beklemek hayalcilik olur.

Top gelmedi ki birşey yapsın ilerde kimseden destek gelmeyince 2 kişiyi geçtim 3 kişi ile mücadele etti çoğu zaman..

Şu volkan'ın suratını dağıtsaydın keşke.

Geri
Üst Alt