bugün bazı pozisyonlarda bencillik etti, aşırı zorladı ama genel olarak iyiydi.

en az 1 sene daha üst seviyede oynar bence bu seneden sonra. sözlesme imzalnsin 1+1.

hic beklemesin yönetim vallahi. doyamadan gitmek olmaz :( hagiden sonra bu parcilida bir fenomen izliyoruz resmen beyler. oynadigi her maci her dakikasinin keyfini cikartin. kim bilir ne zaman bidaha böyle birisi gelecek bize ...

Drogba'nın önünde her zaman saygıyla eğiliyorum ama bugün attığı gol dışında bence Galatasaray forması altında ki en kötü 2-3 maçından biriydi. Kaçırdığı goller, yaptığı top kayıpları akıl almazdı. Ama sahada olduğu her an rakip için müthiş bir tehdit, bunu da fazlasıyla ispatlıyor zaten.

geçen sene 60 dan fazla oynayamıyordu..bu maç 120yi gördü..2 fenerliyi ezip geçtiği pozisyon inanılmazdı..attıgı golde ki estetik inanılmazdı...baba fena koydu..

Tek forvet oynasın, sadece gol atmakla uğraşsın, diğer şeyleri yapmasın deniyor genellikle ama tek forvet oynayınca da gezgin oynuyor.

Ön tarafta gol atabilecek tek adam Drogba olunca haliyle diğer işleri de yapmak isteyince takım skor üretme noktasında kısır kalıyor, bugün olduğu gibi.

Reyiz gözün sevem şu sağdan açtığın ortalar diyemeyeceğim onlar pas oluyor artık onları nasıl yapıyorsun al Ambarat'ı kolunun altına göster bak yeğen bana bu şekil şöyle yaparak bu topu atıyosun okey anlaştık diyosun atmazsa veriyorsun ayarı. Golcülüğünün dışında çok iyi pasör aslında.

Drogba'nın önünde her zaman saygıyla eğiliyorum ama bugün attığı gol dışında bence Galatasaray forması altında ki en kötü 2-3 maçından biriydi. Kaçırdığı goller, yaptığı top kayıpları akıl almazdı. Ama sahada olduğu her an rakip için müthiş bir tehdit, bunu da fazlasıyla ispatlıyor zaten.

en kötü maci böyleyse o zaman hep böyle oynasin. adam gol disinda net 2 tane 100de100 lük asist yapti bir amrabata digerinide selcuka :)

yok ama bazi yerlerde calim atayim derken top kaptirdi haklisin ama bu drogba isde. arsenal macinda calimi denedi gecti. risk etmeden basarili olamasin bazen ki hucum oyuncunun bazen riske girmeli bence. hep garantiye oynaya oynayarak drogba drogba olmadi.

O artık gerçek bir Galatasaray'lı! :ka19: Dün gece kafayı vurduktan sonra taraftarlara koşmaya başladı reyiz :asd: Son 5-10 dk biraz bencilleşti ama onun dışında maç boyunca mükemmeldi her zaman olduğu gibi...

dün fena değildi klasını konuşturdu.ibrahimoviç gelene kadar 2 sene daha oynasın :)

Gol ve 1-2 pozisyon dışında bariz kötüydü.

bazı pozisyonlrda çok bencildi. frikiği selçuk a bırakmadı vs. son dakikalarda yoruldu. hatta dürüst olmak gerekirse bu maç o çok sevdiğim drogba değildi. ancak golünü yazdı yine helal olsun.

Bence bencilliği Fener'e illede gol atmak istemesinden...geçen sezondan kalma hırs :)

Bu yaşta 120 dakika nasıl oynuyor anlamıyorum.:tiphat:

Geri
Üst Alt