Geri4'lü böyle olmali:

Eboue----Chedjou--Drogba-----Danny

Büyük futbolcu, ona asla sözümüz yok ... ama son maclarda cok bencil oynamaya basladi. Ilk geldiginde hep takimi düsünürdü, ama dedigim gibi, son maclarda biraz fazla bencillesti. Burak bile arkadaslarini aradi ...

Dün bos yere calim veya sut atacagina bir pas oynasaydi daha tehlikeli pozisiyonlar üretebilirdik. Ve su var ki, yanlis yaptigi zaman takim arkadaslari kizmiyor. Umarim bu bize bir gün pahaliya mal olmaz.

1149071_575104855868479_111858071_n.jpg

:happy:

Öyle bir baskın karakter ki, geldiği ilk günden itibaren sahadaki liderliğini hissettirdi. Bu diğer futbolcuların otoritesini sarstı tabi. Günler geçtikçe, takıma alıştıkça daha da ağırlığını koydu ve bencil oynamaya başladı. Geçen sezondan belki daha faydalı olur ama bu anlamda takım zarar görebilir, bunu da hissettirmez gerçi ağırlığını koyup. Çok büyük oyuncu.

Çok büyük oyuncu lan çok büyük...

Şimdi tam olarak farkına varamıyoruz ama gidince çok büyük bir boşluğa düşücez.

Yıllarca Hagi'den sonra 10 numara aradık şimdi yıllarcada Drogba arayacağız.

Büyük oyuncu olmak ayrı birşey..Drogba büyüklüğünde o karakterde olacak 5 oyuncu vardır dünyada..Ve ne mutlu ki biri de bizim takımımızdaçç

Uzulerek soyluyorum ki dun sanki Burak Yilmaz'i kaleciyle karsi karsiya birakacak iki pasi bilerek ayagindan fazla asarak kaleciye teslim etti.

Belki Burak'in gol atmasini istemiyor.

Uzulerek soyluyorum ki dun sanki Burak Yilmaz'i kaleciyle karsi karsiya birakacak iki pasi bilerek ayagindan fazla asarak kaleciye teslim etti.

Banada sanki burak'ten sogdu gibi geldi belki burag'n son donemdeki tavirleri yuzunden olabilir gecen sene aralari cok iyidi eger burak boyle devam ederse takima zarar verir

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Banada sanki burak'ten sogdu gibi geldi belki burag'n son donemdeki tavirleri yuzunden olabilir gecen sene aralari cok iyidi eger burak boyle devam ederse takima zarar verir

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Penaltı kazanıldıktan sonrasını izleyin yeterli.Galatasaray taraftarı kadar en küçük şeyden nem kapan taraftar yoktur sanırım. :miserable:

Penaltı kazanıldıktan sonrasını izleyin yeterli.Galatasaray taraftarı kadar en küçük şeyden nem kapan taraftar yoktur sanırım. :miserable:

O bile benim dogrulugumu kanitliyor aslinda,

Burak gol atsinda bir an once fiorentina mi napoli mi nereye giderse gitsin diye dusunup buragin penalti atmasini istemis olabilir.

tek forvet oynamak istiyor artik.

Burak Fanı hoşgeldin. Drogba burak gol atmasın diye kaleye vurdu he! Hahaha...

Şu eğlendiğimiz antudakiler şu yorumu yapmazdı emin ol.

Bizim taraftar ne kadar fesat ya. Inanilir gibi degil, herseyin altinda bi bokluk ariyorlar.

''golde darbeye rağmen atağı devam ettirmesi'' yaşayan bir efsane olduğunun kanıtı.

Cok iyi oynamamasina ragmen sahada durusu yetiyor. Ancak ilerleyen haftalarda söyle maclarda Drogba oynamasa da olur.

Yasina göre cok fazla zorluyor ve baya yoruluyor. En kötü cift forvet oynuyorsak Burak yerine Drogba cikmali.

Yeterince oyuncumuz var o bölgede. Drogba bize saglam sekilde lazim.

Beklenmedik anlarda oyunculara calimlar atip hizlaniyor iste o pozisyonlarda tribünler acayip hareketleniyor :) :)

Geri
Üst Alt