Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defansta mı denesek ne yapsakD
Uzulerek soyluyorum ki dun sanki Burak Yilmaz'i kaleciyle karsi karsiya birakacak iki pasi bilerek ayagindan fazla asarak kaleciye teslim etti.
Belki Burak'in gol atmasini istemiyor.
Uzulerek soyluyorum ki dun sanki Burak Yilmaz'i kaleciyle karsi karsiya birakacak iki pasi bilerek ayagindan fazla asarak kaleciye teslim etti.
Banada sanki burak'ten sogdu gibi geldi belki burag'n son donemdeki tavirleri yuzunden olabilir gecen sene aralari cok iyidi eger burak boyle devam ederse takima zarar verir
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Penaltı kazanıldıktan sonrasını izleyin yeterli.Galatasaray taraftarı kadar en küçük şeyden nem kapan taraftar yoktur sanırım. :miserable:
Penaltı kazanıldıktan sonrasını izleyin yeterli.Galatasaray taraftarı kadar en küçük şeyden nem kapan taraftar yoktur sanırım. :miserable:
O bile benim dogrulugumu kanitliyor aslinda,
Burak gol atsinda bir an once fiorentina mi napoli mi nereye giderse gitsin diye dusunup buragin penalti atmasini istemis olabilir.
tek forvet oynamak istiyor artik.