bu maç etkisizdi beğenmedim. aslında oynaması da gereksizdi 120 dk oynadıktan sonra bir hafta dinlendirilmesi gerekiyordu bence maçın sonralarına doğru sakatlanma ihtimalide yüksekti anlamsız bir karardı gerekçeyi çözemedim.

Sözümüzü tuttuk çok şükür

u7e9ujyh.jpg

Tapatalk ile gönderildi

Burak hiçbir şey yapmadı diyorsunuzda birazda Drogba ne yaptı onu söyleyin sadece Burak eleştirilsin en azında golünü attı.

Ayrıca oyundan çıkarken bu ne saygısızlık. Drogba da olsa eleştirilmeli. Burak bunu yapsa en az 20 yorum olurdu Drogba olunca nedense hiç yorum yazılmıyor buraya...

Soyunma odasinda camlari tekmelemis parcalarini Hasan Sas'in suratina firlatmis.

Kaynak: A.Cakar

:D :D :D :D

Drogba'nın soyunma odasında camı çerçeveyi kırdığını söylüyor Beyaz TV.. :confused:

Yürüyen fil.Biraz aldigi paranin hakkini verek oynarsan sevinirim.tabi katkilari oldu drogbanin ama abartildigi kadar degil.Ha pardon bu forumda drogbayi elestirmek yasakti,bizden 1.5 sene icin 10 milyon alan adami kimse elestirmiyor ama kendi evladimiz buragi yerden yere vuruyorsunuz.

Not:Ben Drogbayi cok severdim ama bu önyargili ve drogbayi ilah yapan yorumlari okudukca sogmaya basladim kendisinden.

Burak hiçbir şey yapmadı diyorsunuzda birazda Drogba ne yaptı onu söyleyin sadece Burak eleştirilsin en azında golünü attı.

Ayrıca oyundan çıkarken bu ne saygısızlık. Drogba da olsa eleştirilmeli. Burak bunu yapsa en az 20 yorum olurdu Drogba olunca nedense hiç yorum yazılmıyor buraya...

En iyi top tutabilen, hatta ekstra olarak dağıtabilen oyuncu Drogba, isterse 120 dakka oynasın fizik açısından bu maçı götürbilecek tek adam Drogba. Drogba çıktıktan sonra maç ne hale geldi en iyi cevap sanırım. İkinci yorumuna ise sadece şunu söyleyeyim bir taraflarını yırtıyor adam ve sen çıakrtıyorsun sahada çok çok daha reziller olmasına rağmen. Ha bir de defans oyuncularının yapamadığı savunmayı duran tolarda yapan adam yine Drogba.

Bu adamı oyundan çıkararak dinlendiremezsin çünkü karakteri ve kazanma hırsı ve yaşayacağı mutsuzluk takımı olumsuz yönde etkiler.Drogba'yı dinlendirmen için zaten malumunuz yabancı sınırlaması yüzünden yedek bırakamayacağımız için tek çare kadroya almamak olur.Bu adam belli bir yaşı geçmiş ve kim ne derse desin eski hızı , son vuruşlarındaki başarı yüzdesi , defansın arkasına sarkması , bire bir deki adam geçme özelliği vs kafa topu hariç belli bir seviyenin altına düşmüş ve 90 dakikayı kaldırabilecek güçte değil.Yapılacak şey belli tek forvet ve her hafta form grafiğine göre Burak'la değişmeli oynamalarıç

savunmada en az 3 top cikardi, sut cekti, top indirdi, biseyler yapti iste

burak gol disinda 0 ne pas attigini gordum ne adam gectigini ne o 2 metrelik boyuyla bi top indirdi koca bir 0

En iyi top tutabilen, hatta ekstra olarak dağıtabilen oyuncu Drogba, isterse 120 dakka oynasın fizik açısından bu maçı götürbilecek tek adam Drogba. Drogba çıktıktan sonra maç ne hale geldi en iyi cevap sanırım. İkinci yorumuna ise sadece şunu söyleyeyim bir taraflarını yırtıyor adam ve sen çıakrtıyorsun sahada çok çok daha reziller olmasına rağmen. Ha bir de defans oyuncularının yapamadığı savunmayı duran tolarda yapan adam yine Drogba.

Sahada oynayan her futbolcu yırtıyor bir tarafını ama bu saygısızlık yapma hakkı vermez.

Ayrıca ileride top tutma dedin bugün maalesef bunda başarılı değildi. Drogba çıkabilirdi bunda sorun yok ama Engin Baytar girmeliydi.

Ayrıca Hamit çıkıp Erman da girmeliydi. Aynı zamanda. Yoksa Drogba çıkarılamaz bir oyuncu değil. Ha beğenmiyorsa kusura bakmasın kimse Galatasaray dan üstün değildir.

Bu adamı oyundan çıkararak dinlendiremezsin çünkü karakteri ve kazanma hırsı ve yaşayacağı mutsuzluk takımı olumsuz yönde etkiler.Drogba'yı dinlendirmen için zaten malumunuz yabancı sınırlaması yüzünden yedek bırakamayacağımız için tek çare kadroya almamak olur.Bu adam belli bir yaşı geçmiş ve kim ne derse desin eski hızı , son vuruşlarındaki başarı yüzdesi , defansın arkasına sarkması , bire bir deki adam geçme özelliği vs kafa topu hariç belli bir seviyenin altına düşmüş ve 90 dakikayı kaldırabilecek güçte değil.Yapılacak şey belli tek forvet ve her hafta form grafiğine göre Burak'la değişmeli oynamalarıç

dediklerin cok dogru ama kanatsiz tek forvet oynayamayiz bence. kanat alsak sinir var. fff elimizi kolumuzu bagladi

Geri
Üst Alt