Kral Drogba...(Akhisar Maçı)

Aslan Drogba (Ordu Maçı)

Yeter Drogba (Es-Es Maçı)

Helal Drogba (Arsenal Maçı)

Dr.ogba (FB Maçı)

Defol git Drogba (Es-Es Maçı)

Haftaya oynar 2 gol atar şimdi bıktım diyen yanar dönerler yine salto yapar.. :007:

4000 tane de gol atsa şu frikik mevzusundaki egosu yerin dibine batsın.

İyisin hoşsun da çok bencilsin en ince ayrıntıda bile bencilce davranıyorsun sahada. Çok zor pozisyonda vurmayı zorlamayı tercih ediyorsun, duran topların başına geçiyorsun nerdeyse her hareketinde önplana çıkma derdindesin ne gerek var...

Yukarıda da yazdım aynen devam ediyorsun işin kötüsü ne biliyor musun?

GALATASARAY'a saygı duymuyorsun! Bizi küçük görüyorsun, takım arkadaşlarına saygı duymuyorsun! Ha bir Allah'ın kulu çıkıpta sana bişey diyemiyor nerde öyle gerçek babayiğit, İmparator bile çekiniyor göz yumuyorsa burda takımdaşlık bitmiştir. benim gözümde de saygın bitti arkadaş istediğin kadar gol at, becerikli ol, önce insanlık Sasa İliç benim gözümde daha saygın çunku daha insancıl ve takımdaştı.

Ah Drogba keşke sen Hakan Şükür ile aynı takımda olsaydın. İki ego nasıl geçirdiniz merak ediyorum. Bizden uzak olsun böyle egolar...

her duran topun içine etmesinden memnunsun herhalde.senin zihniyetin drogba>galatasaray herhalde bu saçma mesajın başka anlamı olamaz.

Bu mesajlar sizin gibi bir öyle bir böyle söyleyenlerin mesajları haftaya yada ilerleyen haftalarda tekrar başlar takımı sırtlamaya o zaman şakşaktan başka şey yapmazsınız bende memnun değilim elbet ama sırf serbest vuruş kullanıyor diye defol git denmesine de 2 çift lafım olur elbet.. Bursa maçında Frey'in son anda çevirdiği top gol olsa belki bugün neden kullanmıyor diyecektiniz..

Birileri Drogbaya Galatasaray da ağalık sisteminin olmadığını ve kendisininde takımın ağası olmadığını söylemeli. Orda yaşı kadar frikik golü olan Selçuk var Sneijder adam her topa salça oluyo sıktı artık be kardeşim.

Bu mesajlar sizin gibi bir öyle bir böyle söyleyenlerin mesajları haftaya yada ilerleyen haftalarda tekrar başlar takımı sırtlamaya o zaman şakşaktan başka şey yapmazsınız bende memnun değilim elbet ama sırf serbest vuruş kullanıyor diye defol git denmesine de 2 çift lafım olur elbet.. Bursa maçında Frey'in son anda çevirdiği top gol olsa belki bugün neden kullanmıyor diyecektiniz..

öyle böyle konuşan yok geçen seneden beri frikiklerin içine etmesinden bıktım.belki maç kurtaracak ama kaç tane duran topu rakibe teslim edecek.izin verirsen bunu eleştirelim değil mi o kadar hakkımız olsun.

it's a fucking disgrace yani uzak dur abi su frikiklerden YETER yani ILLALLAH GELDI. bir de o tribune vurdugun sut hic yakismamis IMHO

Burasi Shanghai Shenhua degil kimse kusura bakmasin, Umut Bulutu koysak 2-3 macta bukadar oynardi. Drogba iste bu Drogba bizim yildizimiz diyebilecegimiz kac tane hareketi var su maclarda? Süper Kupa'da golü atmasa Drogba'ya diyecek söz bulamazdim..

Kontratini uzatmayiz böyle giderse zaten kaldirmiyor artik 70'ten sonra epey yoruldu, kameralar yakindan 2-3 kez gösterdi.

Futbolun takim oyunu oldugunu unuttu galiba Drogba..

Gecen sene ki oyunu ile bugun oynadigi arasinda daglar kadar fark var ...

Cok bencil basladi.. umarim toparlanir..

Son sezon boyunca iyi bir Drogba'yi izlemek istiyorum..

4000 tane de gol atsa şu frikik mevzusundaki egosu yerin dibine batsın.

Haklısın ama Drogba yeni böyle olmadı ki herkes yeni mi izlemeye başladı anlamıyorum.. Abi hiç mi Drogba'yı izlemediniz Chelsea'de geldiğinde bilmiyor muydunuz böyle olacağını.. Ben adım gibi biliyordum.. Bazı çok bilmişler diyor ki takımı kendinden küçük görüyor falan filan ne alakası var bu adam Chelsea gibi takımda da her topun başına geçerdi.. Lampard gibi bir isim olmasına rağmen hatta bir maçta Lampard bir maçta Ballack ile sert tartışma yaşamıştı bu konuda.. Adam bu yaşına kadar hep böyleydi yeni görmüş gibi tepki veriyorsunuz ben buna kızıyorum..

kötüydü, leşti demekle defol demek arasında fark var.yarın yine kral dersiniz aynı adama, methiyeler düzersiniz burada.

altını çiziyorum, defol git demek eleştirmek değildir.

Alakasi yok. Drogba'nin dokunulmazligi mi var? Tamam, defol git gibi yorumlar abartili oluyor, ama bu da asiri sinirden dolayi. Seni bilemem, ama ben Drogba'nin her frikigin basina gecmesinden biktim. Baraji gecse senlik ...

Artik vuracaksa Selcuk vursun, Sneijder vursun. Drogba bir daha gecmesin lütfen. Harbiden biktim artik ... Drogba'nin ciftligi degil burasi.

öyle böyle konuşan yok geçen seneden beri frikiklerin içine etmesinden bıktım.belki maç kurtaracak ama kaç tane duran topu rakibe teslim edecek.izin verirsen bunu eleştirelim değil mi o kadar hakkımız olsun.

Defol git demek eleştirmek değildir.. Kaldı ki frikikleri kullanmaması gerektiğini bende en az senin kadar çok defa bu forumda yazmışımdır..

1 haftalık tribüne gidip tek forvet Burak oynamalı böylece ileride Burak yedek olduğunda laf etmemeli.

Burağın en azından yedek bekleme şansı var Drogba da oda yok. ama önümüzdeki hafta bunun için müsait. zaten ondan sonraki maç ŞL maçı onada dinlenmiş olur.

Alakasi yok. Drogba'nin dokunulmazligi mi var? Tamam, defol git gibi yorumlar abartili oluyor, ama bu da asiri sinirden dolayi. Seni bilemem, ama ben Drogba'nin her frikigin basina gecmesinden biktim. Baraji gecse senlik ...

Artik vuracaksa Selcuk vursun, Sneijder vursun. Drogba bir daha gecmesin lütfen. Harbiden biktim artik ... Drogba'nin ciftligi degil burasi.

İşte sıkıntı burada başlıyor hep böyleydi bu adam geldiğinde kimin sesi çıktı? Ama kimse EPL'de Chelsea formasıyla izlememiş sanırım orada da her topun başına geçiyordu.. Hatta diğer oyuncularla kavga ediyordu bu konuda bırakmayanlarla da.. Chelsea, Drogba'nın çiftliği miydi? Ya da Chelsea taraftarı Drogba burası senin çiftliğin değil demiş midir acaba..

Selçuk varken Drogba'ya kalmış frikik atmak? Sağdan Eboue gelince hemen atıyor topu, aksi takdirde nerede kaleyi görse vuruyor. Burak'a bencil diyoruz bir de. Bugün nefret ettirdi kendinden maalesef. Bir oyuncunun kötü oynamasına sabredilir, Hamit'e bir sene sabrettik biz. Ama kendini takımın üstünde gören adama bir dakika bile sabretmeye gerek yok. İmparator çeksin kulağını, olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok. 36 yaşına gelmiş, kendi kaybeder.

Geri
Üst Alt