tumblr_mt2zyotdvj1rtmb48o1_400.gif

Adam 35 Yasinda lan, ayip lan vallahi ayip !

Millet gelip burda Didier Drogba'yi kesiyor, tamam bende istemiyorum Frikikleri kullansin diye ama adam oynuyor.

yuh be bu ne elestiriler ne böyle görende drogba sayesinde gitti mac sanacak.

eger bugün berabere kaldiysak buragin büyük payi var, tamam buragi severim iyi golcü ama

bugün dünyalari kacirdi hele ilk 30 dakika fark yapabilirdik devre arasi olmadan kacirdi o kafa topu. tamam drogbada kacirdi kafayi ama onunkisi daha zordu cünkü top arkaya düsüyor.

buragin kacirdigi topu yine o yazdi, yoksa puanda gelmeyecek.

sadece frikiklere bulasmasin orasi dogru.

ama drogba degil bütün takim kötü ne sistem var ne birsey.

ikinci yari baski yapinca drogbada daha iyidi, takimda.

ama takim bukadar kötü oynayinca dogal olarak zorlaniyoruz.

benim anlamadigim 1,5 senin icinde bir sistem bulunmazmi, böyle oyuncular varken takim bukadarmi kötü oynar ?

Eger beyin ölümü yasiyorsan susacaksin yorum yapmayacaksin.

Kafa'yi vurmak icin elbette güc lazim ki, zipla ve o topa yetis, zamaninda ve topun dogru yerine müdahale et. Ama dedigim gibi adami saha'nin her yerine kullaniyoruz, kirilma noktasina geliyor resmen, ayakta zor duruyor. Cok yoruluyor, cok net.

Bende cok sinirliyim su an.

renkdaş tamam yaşı 35. Bunu göz önüne alıyorum ama öyle bahsedildiği gibi sahanın her yerinde oynamıyor Drogba. Sadece biz Drogba odaklı oynadığımız için öyle gözüküyor. Yoksa chedjou'dan sonra takımın en az koşan oyuncusu. ha çok yoruluyor gücü bitiyorsa o zaman yeri geldiğinde oyundan alıncak, çıkarken trip atmıcak, gerektiğinde kendi değişiklik isteyecek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Geri
Üst Alt