sorun drogba degil sorun sistem ve yas ortalamasi.

takim pasa dayali futbol oynuyor kosmamak icin.

buda slow motion gibi oluyor, kontra ne oldugunu hic bilmiyorlar

hizli atak hic yok. 2 sendeir güzel bi futbol izleyemedik.

bireysel beceri okadar. söyle rahat farkla aldigimiz mac olmadi 2 senedir

tam tersi hep geriye düs maci cevir. gazla nereye kadar ?

kanat denilen sey bizde hic yok, iyikim bruma geldi biraz kanatlardan atak izleriz.

ha birde herkes ambrabat aydina kiziyor bunlarda bu sistemlerin kurbani,

hizli adamlar varken biz hamit hakanlari oynatiyoruz oyun okadar yavasliyorki.

sonra ileri uctaki adam suclu biraz mantik be arkadaslar !

ha birde aydina kimse kizmasin, adam dogal olarak gitmek istedi burak gibi cünkü bukadar kötü oynayan hamitin arkasinda kalip sans bulmamak zor durum tabiki oynayabilecegi yeri arar.

ermanin yaptigi gibi ama erman akilli cikti bakti olacak gibi degil hemen gitti.

sonra oda burak gibi olmayinca takimda kaldi.

fatih terimin cok dogrular var ama yanlislarida.

mesela okdar agir oyunculara sans vermesi hamit yoklari oynadi yine banko oynadi.

orda forma adaletini sorgularim ben !

ambrabat aydin genc oyuncular sistemi oturtsa hoca bu adamlarda faydali olurdu,

simdi günah kecisi onlar oldu !

edit: daha 3 hafta önce göklere cikartiliyordu kontratini 1 sene daha uzatsin diye isteniliyordu.

emirates ve süper kupasi sonrasi.

simdi tükaka oldu 3 haftanin icinde nerler degisti ?

tamam frikiklerin basinda gecmesini bende istemiyorum ama biraz mantikli olun arkadaslar !

Frikikleri kullanması dışında olumsuz bir yorum yapamam.

Burak yüzünden çok amelelik yapıyor, kaleye uzak durmak zorunda kalıyor. Bazen verkaç falan yapmak istiyor, top indirmek istiyor ama anlayan adam yok yanında bunları. Tek forvet oynamalı mutlaka, o zaman performansı ikiye katlanır.

adın drogba olmasa kapının önüne koyulacak futbolcu değilsinde işte neyse..artist

Yarin da frikikleri Drogba kullanirsa artik bazi seylerden umidi keserim. Takimda bir duzen olup olmadigini gorucez yarin.

Yarin da frikikleri Drogba kullanirsa artik bazi seylerden umidi keserim. Takimda bir duzen olup olmadigini gorucez yarin.

O konuda düzen çoktan kayboldu bizde, asıl yarın her topu kullanmak isteyecektir rakip Real Madrid diye, çözüm bulunmak zorunda, her frikik çöp oluyor, frikikçiliğine lafım yok da bu takımda 1. Selçuk, 2. ise Sneijder olmalıdır.

İşin enteresan tarafı Selçuk, Sneijder ve Hamit'in olduğu maçlarda tüm frikikleri ısrarla kullanan Drogba, Antalyaspor maçında Selçuk, Sneijder ve Hamit yokken kazanılan 3 frikiğin sadece 1 tanesini kullandı. Diğer 2 atışı Burak ve Engin Baytar'a bıraktı.

Şimdi bunu hayra yorup frikik atmaktan vazgeçmiş esas frikikçiler yokken bile atmadı diye mi yorumlamak lazım yoksa diğer maçlarda sırf onlar atmasın diye inatlaştığı için mi atıyordu diye mi karar veremedim. Bakalım diğer maçlarda ne olacak..

Size ne Drogba frikik kullanıyorsa? Drogba frikik kullanıyorsa ceremesini çeker. Kendisi kornerlerde şansını denedi olmadı Galatasaray'ın istediği frikikleri kullandı. Selçuk sadece frikik mi kullanmaya geldi buraya. Hasan ile konuşmuş daha çok friikik kullanacağım bi takıma gitmek istiyorum demiş. Göndereceğiz inşallah.

selcuk sanki uzaktan orta yaptikca gol atiyoruz

drogbanin uzaktaki toplarda selcugu takmamasi cok iyi oluyor bence

selcuk orta yapip onundeki ilk adama carptiracagina drogbayi izleriz enstantane oluyo

~tepetaklak hamzaoglu~

Size ne Drogba frikik kullanıyorsa? Drogba frikik kullanıyorsa ceremesini çeker. Kendisi kornerlerde şansını denedi olmadı Galatasaray'ın istediği frikikleri kullandı. Selçuk sadece frikik mi kullanmaya geldi buraya. Hasan ile konuşmuş daha çok friikik kullanacağım bi takıma gitmek istiyorum demiş. Göndereceğiz inşallah.

selçuk gidiyormu ? bu arada selçuk kaç yaşında ?

Bu hareketleri yapan Drogba değil Elmander olsa neler olurdu

drogba_2531784b.jpg

Selçuk ve Sneijder dışında kimse topun arkasına geçmesin artık.

Fatih Hoca da göz göre göre nasıl 1 laf söyleyemiyor anlamıyorum. Söz geçiremiyorsan Drogba takımın başına geçsin o zaman.

Geri
Üst Alt