sy3hc.jpg

ADAM ADAM!

Reise hep güvendim ama Drogba' dan sonra ki adam Umut olmalı, Burak değil

drogbaya sallayanlar nerde ?

haftalardir diyoruz drogba burak sistem dolayi kötü diye.

Gol kaçırmak hangı sistemın hatası ilk golü zorla girdi

Antalya maçında kaçıranları saymıyorum bile

Drogba yı su konuda takdır edıyorum agır sakatlık gecırdı idmansız bu maça çıktı ve fizik olarak yıne devasıydı

şu forumda ki ergenleri ihraç etseniz, forum normale dönecek ! drogba kimmiş neymiş diyen mallar nerede !!! madrid maçında çıkmasaydı farkta yemezdik !

Gol kaçırmak hangı sistemın hatası ilk golü zorla girdi

Antalya maçında kaçıranları saymıyorum bile

Drogba yı su konuda takdır edıyorum agır sakatlık gecırdı idmansız bu maça çıktı ve fizik olarak yıne devasıydı

iyiki bi gol kacirdi antalya macinda hep onlari konusuruz !

bizde bu taraftar varken drogbanin aya titrerek atar burak hic atamaz.

bu oyunculari bu duruma getiren biz kendimiziz !

acimaziz elestiri !

Drogba'nin attigi 2. golün pozisyonuna Burak 100 kere girse 99'nu kacirir.

drogbaya sallayanlar nerde ?

haftalardir diyoruz drogba burak sistem dolayi kötü diye.

Kan davasina cevirmeyin olaylari.Bi dahaki macta kötü oynarsa o zaman onlar mi sallayacak senin gibi düsünenlere?Biz burda günlük mac degerlendirmesi yapmayiliyiz.Ego tatmin yeri olmamali bence forum.

Hazir olmamasina ragmen ,mac icinde kaybolmasina ragmen, iki güzel golü vardi yasli kurdun.Ayagina saglik drogba.

Kan davasina cevirmeyin olaylari.Bi dahaki macta kötü oynarsa o zaman onlar mi sallayacak senin gibi düsünenlere?Biz burda günlük mac degerlendirmesi yapmayiliyiz.Ego tatmin yeri olmamali bence forum.

ne yani firkimizidemi söylemeyecegiz hemen kan davalimi oluyoruz :D

isin gercegi bu, bu adamlar bu sistemden dolayi kötü görünüyor kötü oynamamizin nendeni bu.

sirf drogba sneijder kötü oynamiyor, bütün takim !

artik sistem degismeli !

its bruma ve kanat time !

ne yani firkimizidemi söylemeyecegiz hemen kan davalimi oluyoruz

isin gercegi bu, bu adamlar bu sistemden dolayi kötü görünüyor kötü oynamamizin nendeni bu.

sirf drogba sneijder kötü oynamiyor, bütün takim !

artik sistem degismeli !

its bruma ve kanat time !

Allahtan drogba golleri atti,pek iyi oynadi diyemem drogba icin,tabi sakatligin ve sistemin de sucu olabilir.

Yok sanki birilerine laf cakmisin gibi geldi bana ,ya maksat sohbet olsun diye yazdim,zaten problem senin ve öyle düsünenlerin arasinda.Bana susmak düser:D

Allahtan drogba golleri atti,pek iyi oynadi diyemem drogba icin,tabi sakatligin ve sistemin de sucu olabilir.

Yok sanki birilerine laf cakmisin gibi geldi bana ,ya maksat sohbet olsun diye yazdim,zaten problem senin ve öyle düsünenlerin arasinda.Bana susmak düser:D

sadece senmi farkli düsüncedesin burda hemen üzerine almana gerek yok.

bu genel bi aciklama oldu. ve oynasin oynamasin golcü gollerine atacak önemli olan o, sanki digerleri iyi oynadida sistem iste bruma girdi oyun degisti.

birde iki kanattan geldigimizi düsün. benim söylediklerim dokunmasin herkes farkli düsünceli olabilir önemli olan basari :)

ben yanilmis olsam olalyim derim, yeterki oyuncular bizi yaniltsin islerini yapsinlar.

ve senin yorumlarini keyifle okuyorum akli basinda olan taraftarlardan biri.

Nasıl astın öyle köşeye didier..

kalitesinden tecrübesinden minimum seviyede faydalanıyoruz maalesef.

adam enerjisinin %90'ını rakip kaleye 40-50 metre uzakta harcıyor, harcamak zorunda kalıyor.

defansif olarak ne burak ne sneijder melo selçuk ikilisine gerekli desteği vermediği için

drogba "elmander rolü"ne soyunmak zorunda kalıyor.

ofansif olarak ise, oyun kurup kanatları kullanıp ona servis yapmamız gerekirken,

biz oyunu drogbaya attığımız yüksek toplar üzerinden kurmaya çalışıyoruz.

yani drogbaya yüksek top atacaz, o rakip stoperlerle boğuşup topu kontrol edip etrafındaki adamlara verecek

ve o adamlar onu pozisyona sokacak yada kendi pozisyonunu yaratacak.

işleyen bi sistemde drogba tek başına hatrı sayılır sayıda maç kazandrır takımına.

ama bu şekilde değil.

Geri
Üst Alt