twıtterdakı mesajıyla nasıl adam olunacagını gösteren tek forvet oynaması gereken buyuk ınsan drogba

Haftalardir yaziyorum, kale'ye yakin oynatmaliyiz. 4-3-1-2 sisteminde baya bi uzak kaliyor, ne oynadigi belli olmuyor. Playmaker+stoper+kanat gibi oynatiliyor. Ama dogru olan ceza sahasi icerisinde kullanmak. Bunu dünya da bilmeyen yoktur, ama biz yapamiyoruz.

Sürekli top şişirmemeliyiz. Adamı gereksiz yoruyoruz. Kaç kere dedik ama hala akıllanmadık. İlk yarı sürekli Drogba'ya top şişirdik.

Drogba gibi ceza sahası içinde affetmeyen adamımız var ama hala top şişiriyoruz adama.

Yalnız 2-1'den sonra da defanstan kaç kere top çıkardı, hatta bir ara Melo ile çift ön libero oynamaya başladılar :D

Reis durmuyor instagramdan gollere devam ediyor.

Çok büyük topçu çokkk!!!

İnnaahuuuu Didieeeee Didierrrrrr Drogbaaaaaa (Bir arap spiker sözü)

AAFOTO_664359_220920132052290000_R_SPO_20130922000000_aa-picture-20130922-664359-high%20copy.jpg

Çok yoruyor takım Drogba'yı. Özellikle ilk yarı neydi öyle devamlı şişirme toplar ona doğru ? Vallahi bir ara acıdım adama, "yeter be" demesine bile şaşırmazdım...

Maç 0-3 olarak tescil edilirse olan Drogba'nın gollerine olacak gibi.

Silinecek sanırım o durumda bu goller. :)

2 gol atması için ceza sahası içinde 2 kere topla buluşması yeterli reisin. :007:

Drogba tek forvet oynasa ne goller atacak ama bir yeteneksiz uğruna Drogba'dan yararlanamıyoruz tam olarak.

Biraz daha ekonomik kullanabilsek çok daha faydasını görürüz. Yinede sahada bulunması rakiplere tedirginlik veriyor.

İlerde çakılı oynasa kanatlardan top taşısak drogbaya seneyi gol kralı tamamlar

Geri
Üst Alt