Didier Drogba: Görev tamamlandı. Takımım ile ve gösterdiğimiz reaksiyon ile gurur duyuyorum. Galatasaray aslan gibi ruhu olduğunu gösterdi.

O sadece bir futbolcu değil, hem saha içinde hem saha dışında takımın her şeyi!

Takıma Yemek verdi

Fildişili oyuncu 6-1′lik yenilgi sonrası şok yaşayan, ligde 3 beraberlikle ilerleyen takım arkadaşlarını Cumartesi akşamı Beyti’de yemeğe götürdü. Yemek sonrası gözler Drogba’daydı. Herkes pür dikkat onu dinledi: “Bu günler geçecek Beşiktaş maçıyla yepyeni bir yola gireceğiz. Şampiyonluğu bırakmaya benim niyetim. Sizin dE olmadığını düşünüyorum. Hep birlikte çıkalım ve Beşiktaş’ı yenerek işe başlayalım.

Oynamak İstiyorum

Drogba sözünü tutmak istiyordu ancak bir engel vardı. Omzundaki ağrılar sürüyordu. Durumu riskliydi. Hem sağlık kuruluyla hem de Hocası Terim’le konuştu. “Oynamak istiyorum” dedi ve İmparator onu ilk 11′de sahaya sürdü. Gollerini attı, 3 puanı getirdi.

AMKSPOR

BU4kU-ACEAESzWD.jpg

Buraya en son uğradığımda ''35 yaşında,yürüyecek hali yok,artistlik yapıyor,Drogba bitmiş,devre arası ABD'ye gitsin'' falan gibi ağır laflar yazılıyordu.Şimdi yeniden ''reyiz,adam,kral'' seviyesine yükseltilmiş :) Umarım hep iyi gideriz de Selçuk İnan'a,Semih'e,Drogba'ya,Sneijder'e topçu değil yazanları görmeyiz.

bruma girince sneijderde drogbada bir vites yukarı çıktı. kanat oyuncuları ortadaki oyuncuları rahatlatıyor

takımın babası,abisi sensin..yeni gelen hoca kim olursa olsun...

tribüne gönderilmeli diyenler vardı...Ayrıca takım içindeki liderliği,oyunculuğu,Metin Oktay' gol sonrası anması,Hocaya gösterdiği saygı...örnek alınmalı...

yıldız oyuncu budur işte....

drogba böyle olsun canımızı yesin onun işi gol atmak her duran topun başına geçmek değil yada 3 kişiyi çalımlamaya çalışmak değil.golünü atsın hareketini çaksın o bize yeter.yaşı 36 ondan fazlasını beklemem.

Önümüzdeki 2 maç için takıma teknik direktör olacakmış haberlere göre. Bundan aylarca Terime kızıp önce takımı Drogba kursun daha iyi kurar demiştim. Ama asıl favorim Taffarell.

Drogba meğer sakat değilmiş

Bir bilgiyi iddia (!) olarak paylaşayım.. Drogba, Real Madrid maçında sakatlanıyor. Sahada tedavisi yapılıyor. Fatih Hoca devrenin bitimine 7 dakika varken soyunma odasında durum ve hasar tespiti yapmak için Drogba'nın yerine oyuncu almıyor. Drogba "Oynayamam" diyor. MR çekiliyor, "Yumuşak doku ezilmesi" tespiti konuluyor.. Bir doktor, "İstese oynarmış" diyor. Aklıma Bülent Korkmaz geldi; UEFA finalinde çıkan omzuna bandaj yaparak oynamıştı. Hangisinin acısı daha büyük acaba? Primleri başkanla ayarlayan Drogba son idmanı yarım bırakmasına rağmen Beşiktaş maçında aslanlar gibi oynadı. İki gol attı. Gollerden sonra Terim'e bile sarılmadı. Acaba 'yeni Inzaghi' Drogba mı?

Sabah Gazetesi, Levent Tüzemen

Geri
Üst Alt