Akhisar maçında dinlendirsek ödüllendirmiş mi oluruz, yoksa morali mi bozulur?

Ödüllendirmiş oluruz bence reis. Fakat işte ben Burak'a güvenemiyorum bir türlü. Malum son dönem düşüşte. Geçen sene ki Burak olsaydı dinlendirelim Drogbayı derdim. Ama Fener maçına kadar ihtiyacımız var kendisine. Fener maçına kadar bir maç değil ama 1 yarı dinlendirebiliriz :D (Benim düşüncem.)

Al muhammedin oğlu peygamber be. Böyle adam olsun dünyaya borcumuz olsun. Lebbeykk

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Tek forvet oynadigi zaman kendisini rahatsiz eden bir Burak yok.

Kendisine pas vermeyen egoist olan bir Burak yok.

Kendisini geriye gitmeye zorlatan, önde istedigini yapmasini saglatamayan bir Burak yok.

Adam istedigini yapabiliyor, top aliyor, veriyor, dönüyor, ceviriyor, geliyor, gidiyor, kosuyor, zipliyor, atliyor, öne hücum ediyor, arkaya yardim ediyor, sagya yardim ediyor, sola yardim ediyor, toplari kendisine isteyebiliyor, toplari tek hedef oldugu icin önde indirebiliyor.

Bu adam dünyada degisilmez, esi benzeri olamaz bir oyuncu. Yasi ister 40 olsun. Inanin bana bu adama herkes hayran. Ve kalitesi özellikleri cok ama cok fazla. Attigi gollerden ziyade adam baska özellikleriyle meshur ve vazgecilmez olmus zaten. Adama yerden pas ver, kenardan pas ver, yukardan pas ver, her türlü pas ver bu adam bir Didier Drogba, her türlü is yapar o topla. Unutmayin bu adam Sabrinin sut ve orta karisimi sacmaligini bile gol yapti.. Bu bir fenomenlik olay.

BESTSTRIKERDIDIERDROGBA#11

Tek forvet oynadigi zaman kendisini rahatsiz eden bir Burak yok.

Kendisine pas vermeyen egoist olan bir Burak yok.

Kendisini geriye gitmeye zorlatan, önde istedigini yapmasini saglatamayan bir Burak yok.

Adam istedigini yapabiliyor, top aliyor, veriyor, dönüyor, ceviriyor, geliyor, gidiyor, kosuyor, zipliyor, atliyor, öne hücum ediyor, arkaya yardim ediyor, sagya yardim ediyor, sola yardim ediyor, toplari kendisine isteyebiliyor, toplari tek hedef oldugu icin önde indirebiliyor.

Bu adam dünyada degisilmez, esi benzeri olamaz bir oyuncu. Yasi ister 40 olsun. Inanin bana bu adama herkes hayran. Ve kalitesi özellikleri cok ama cok fazla. Attigi gollerden ziyade adam baska özellikleriyle meshur ve vazgecilmez olmus zaten. Adama yerden pas ver, kenardan pas ver, yukardan pas ver, her türlü pas ver bu adam bir Didier Drogba, her türlü is yapar o topla. Unutmayin bu adam Sabrinin sut ve orta karisimi sacmaligini bile gol yapti.. Bu bir fenomenlik olay.

BESTSTRIKERDIDIERDROGBA#11

adamsın adam daha ne denilebilir ki?? bir de ligde aynı performansı sergile ve duran top kullanmaktan vazgeç senden ala adam olmaz... #YasOtuzbesTakiminYarisiDrogba

Dün Tevez'i falan da gördük, o bile bu adamin yanina yaklasamiyor. Drogba tek basina takim. Dün Tevez yerine Juve'de Drogba olsaydi tarihi fark yemistik.

Top rakipteyken Sneijder önde kaliyor Drogba orta alanda savunma yapiyordu. Vay anasini ya

BVmnFDmCYAA8OSU.jpg

Bufon bakarkene :))

golü yoktan var etti adam 2.golüde çok iyi indirdi umut'a adam oynuyor abicim

gol atmadığı önemli maç kalmadı

Kalite , yetenek olarak Drogba'nın genç versiyonu bulunabilir belki ama onu asıl farklı kılan şey karakteri bence.

Müthiş bir profesyonel.

Sosyal medyadan verdiği mesajlarda harika.Takımı sahiplenmesi , bu yaşına rağmen çabası takdire şayan.

Kısaca

we+have+drogba,+they+dont.JPG

Kendi tarzına yakın bi adam alıp, Drogba'nın ona fikir hocalığı yapmasını istemeliyiz. Lukaku olabilir bu ama biraz tuzlu kaçar :D

İnanılmaz şeyler okumuştum bu forumda :D Kadro dışı bırakılsın,sezon sonu gönderilsin vs vs diye.

Adam ısrarla her büyük maçta golünü atıyor.Daha ne yapması gerek anlamadım.Bir frikik kaçırsın yine türeyecek onlar ama olsun.Drogba'yı bizim taraftarımız hariç herkes biliyor.Şu an tüm Avrupa basını adamdan Legend diye bahsediyor.

Helal olsun Drogba, süperdi yine. Büyük golcü tabiki pozisyonu bulunca affetmez. Böyle güvenilir bir bitiricimiz oldugu icin sevinmeliyiz.

Geri
Üst Alt